Úvod Novinky Osobnosti
Budete prekvapení. Čo považuje herec Gregor Hološka z Invalida u divákov za fantazmagorické
Budete prekvapení. Čo považuje herec Gregor Hološka z Invalida u divákov za fantazmagorické

Budete prekvapení. Čo považuje herec Gregor Hološka z Invalida u divákov za fantazmagorické

Herec z Filmu Invalid zbiera ceny a neutíchajúci záujem divákov.

Známy herec a dabér Gregor Hološka sa dostal na VŠMU na druhý pokus, pričom rok strávil štúdiom francúzštiny a výtvarného umenia. Napriek stvárneniu množstva postáv v divadle či vo viacerých televíznych seriáloch, srdcia divákov si získal najnovšie ako hlavný predstaviteľ Laco Hunder v oceňovanej úspešnej slovenskej čiernej komédii Invalid.

Gregor Hološka.jpg

Gregora Hološku diváci prekvapujú

Poznáme ho však aj z ďalších nových filmových produkcii posledného obdobia z rovnako nemenej úspešných filmov Jozef Mak či Ostrým nožom.

Martin Jurčo a Gregor Hološka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pôsobivá čierna komédia Invalid však aj herca Gregora Hološku neprestáva od jej uvedenia do kín a na obrazovky neustále prekvapovať. Ako vieme, komédia režiséra Jonáša Karáska sa stala najúspešnejším slovenským filmom za rok 2023 a bola ovenčená ôsmimi národnými filmovými cenami Slnko v sieti. Gregor Hološka získal tiež túto cenu za najlepší mužský herecký výkon a pre Rádio Regina Západ moderátorovi Martinovi Jurčovi sa priznal: „Som za to veľmi vďačný, lebo humor nie je vôbec ľahké urobiť a teším sa, že tento film mal a má stále čo povedať.“

Film Invalid

Silná spätná väzba

Herec Gregor Hološka ešte stále prežíva podľa vlastných slov tento obrovský úspech, lebo ako povedal: „Neskutočne sa teším, veď film má neuveriteľný feedback a ľudia sú z neho nadšení“ .

Neutíchajúci divácky záujem spôsobil, že dostáva spätnú väzbu v podobe vĺn stoviek sms-iek a „spätných väzieb“ . Pre Rádio Regina Západ zrazu Gregor Hološka dodal prekvapujúce slová: „Niektorí diváci už film videli podľa ich tvrdení desaťkrát, čo považujem až za fantazmagorické, ale iba v tom dobrom slova zmysle, že som za to veľmi vďačný a teším sa. Dúfam, že posolstvo filmu urobí radosť ešte mnohým ľuďom.“

Vyjadrenia Gregora Hološku na adresu divákov filmu Invalid si môžete vypočuť aj z archívu RTVS bez reklám a zadarmo.

25 50 75 90
Foto: TASR, RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia