Úvod Novinky Osobnosti
Zuzka Smatanová o svojej kariére. Hovorila som si, preboha, čo som to urobila!
Zuzka Smatanová o svojej kariére. Hovorila som si, preboha, čo som to urobila!

Zuzka Smatanová o svojej kariére. Hovorila som si, preboha, čo som to urobila!

Jedna z našich najúspešnejších speváčok minulý rok oslávila 20 rokov na scéne.

Počas svojej 20-ročnej kariéry naspievala množstvo hitov a spolupracovala s mnohými známymi hudobníkmi a kapelami. K minuloročným hudobným narodeninám pripravila koncert, počas ktorého jej prišli zablahoželať a zaspievať si spolu s ňou niekoľkí z nich - Peter Nagy, Peter Cmorik, Adam Ďurica, Bystrík, Kuly a skupina IMT Smile.

Koncert si môžete pozrieť v piatok 14. júna o 23.00 na Dvojke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zuzka nám prezradila, že je introvert. Takže pustiť sa na hudobnú kariéru bolo pre ňu veľké dobrodružstvo. „Vtedy som mala 18 a bavil ma svet svojho pokoja a študentského života. Potom som vhupla do šoubiznisového života a hovorila som si, preboha, čo som to urobila. Na tú chvíľu to považujem za veľmi odvážne,“ povedala.

Napriek tomu to vôbec neľutuje, lebo mala možnosť spoznať veľa dobrých hudobníkov a s mnohými spolupracovať. „Vždy v nejakom období kariéry sa vymyslí niečo a človek je rád, že sa to udialo. Veľa vecí ma ešte čaká a veľa mám za sebou,“ bilancuje. Keby mohla, s kým by si chcela zahrať? „Coldplay asi,“ zasnívala sa.

Toto leto ju čaká veľa festivalov a rôznych mestských slávností. „Je to pre mňa najkrajšie obdobie. Cestujeme s kapelou v dodávke, je to únavné, ale k letu to patrí. Tešíme sa na to, stretávame skvelých ľudí, to je gro leta. Ja ešte pripravujem pesničku, venujem sa tvorivej činnosti naplno,“ dodala.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia