Úvod Novinky Osobnosti
Henrieta Mičkovicová otvorene o starnutí. Toto jej pomohlo prijať ho
Henrieta Mičkovicová otvorene o starnutí. Toto jej pomohlo prijať ho

Henrieta Mičkovicová otvorene o starnutí. Toto jej pomohlo prijať ho

Aký je herečkin recept na večnú mladosť?

Obľúbená slovenská herečka sa rokmi takmer nemení. Hoci Henrieta Mičkovicová pred pár dňami oslávila 57. narodeniny, tento vek by jej tipoval málokto. Pozitívne naladená herečka vyzerá a cíti sa stále skvelo. Aký je jej recept na večnú mladosť? Aj to prezradila moderátorke Alene Heribanovej v relácii Anjeli strážni.

Pozrite si celé video:

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

„Zrejme je to aj tým, že posledné roky sa tým až tak nezaoberám. Človek to nejak musel prijať, že to tak je. A ako hovorí jedna múdra pani: ,Stretla si niekoho, kto ide oproti?´ S tým vekom proste nikto nič nenarobí a treba to brať tak, ako to je. Treba si užívať život každý jeden deň. Teraz už sa nemusíme o ničom presviedčať. A najmä druhých už nemusíme presviedčať. Stačí, keď sme také, aké sme,“ priblížila herečka.

Henrieta Mičkovicová žije pomerne aktívnym životným štýlom. Ako prezradila v rozhovore, neznáša stereotyp a miluje spoznávanie nových vecí. „Ja sa neustále rada nadchýnam. Dúfam, že mi to veľmi dlho vydrží, lebo je to motor môjho života, stagnáciu nemám rada,“ uviedla.

Celý rozhovor s herečkou si môžete pozrieť v našom online archíve na tomto odkaze.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia