Úvod Novinky Osobnosti
Evelyn o herectve v divadle a vo filme. Musela som sa brzdiť
Evelyn o herectve v divadle a vo filme. Musela som sa brzdiť

Evelyn o herectve v divadle a vo filme. Musela som sa brzdiť

Komička a už aj herečka a moderátorka Eva Evelyn Kramerová je veľmi talentovaná.

Začínala nakrúcaním zábavných videí, ako standup komička a vypracovala sa až na herečku a moderátorku. Eva Evelyn Kramerová má viac talentov, ktoré postupne rozvíja a ide jej to skvelo. Naposledy sa ako herečka ukázala vo filme Jedeme na teambuilding popri Peti Polnišovej, Jakubovi Prachařovi či Anne Polívkovej.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zahral si tam s ňou aj slovenský moderátor a standup komik Bekim. Ako sa Evelyn cíti vo svete filmu? „Dobre, toto nebol prvý film, asi štvrtý. Mám už nejaké skúsenosti za tých desať rokov, čo to robím, je to veľmi príjemné a milé,“ povedala nám. Hrá však aj v divadle Gunagu v hre Nízkotučný život a predsa len, divadlo je niečo úplne iné.

Rozdiel medzi filmom a divadlom je veľký. „Je veľký a presne o tom, sme sa s Peťou Polnišovou rozprávali, lebo máme spolu podcast, že v tom divadle musíte dať viac a vo filme menej. Ja som taká možno afektovanejšia, veľa robím s tvárou, aj keď nechcem. V divadle sa to, minimálne v tom, čo ja hrám, prijíma. Ale na plátne je to príliš. Musela som sa brzdiť,“ priznala.

Ako sa jej hrá pred živým publikom? „Super. V divadle máme zábavu my a keď vidím, že sa ostatní bavia, je to jedna krásna skúsenosť. Samozrejme, že mám trému, musím predýchať, upokojiť sa, ale moje kolegyne, s ktorými mám česť hrať, sú skvelé. Celé je to parádna skúsenosť,“ dodala Evelyn.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia