Úvod Novinky Osobnosti
Leto podľa Ivety Malachovskej. Tomuto miestu je verná už 33 rokov
Leto podľa Ivety Malachovskej. Tomuto miestu je verná už 33 rokov

Leto podľa Ivety Malachovskej. Tomuto miestu je verná už 33 rokov

Kde si dokáže dokonalo oddýchnuť?

Moderátorky Dámskeho klubu si užívajú letnú pauzu, ktorá potrvá do začiatku septembra. Iveta Malachovská nám prezradila, že toto leto chce využiť na načerpanie energie a relax. Počas letných mesiacov ju čaká množstvo príjemných aktivít, medzi ktoré patria výlety, čas strávený s rodinou či s priateľmi.

„Aj toto leto využijem na to, aby som si vydýchla, nabrala energiu, stretla sa s priateľmi a rodinou, navštívila rôzne miesta, napríklad naše Tatry,“ priblížila svoje plány moderátorka.

Iveta Malachovská s manželom v Piešťanoch.jpg

Počas leta si chce Iveta Malachovská oddýchnuť aj v piešťanských kúpeľoch, kam chodí pravidelne už mnoho rokov. „Teším sa na hotel Esplanade v Piešťanoch. Je to miesto, kam chodím už od roku 1980. Ako 15-ročná som po prvýkrát zažila, aký zázrak máme v našich kúpeľoch, nielen v Piešťanoch samozrejme. Odvtedy sa sem snažím prísť aspoň raz do roka. Teším sa na prechádzky, procedúry, ale aj návštevu mesta, promenády, ľudí, ktorých stretávam, na návštevu Domu umenia, v ktorom si vždy nájdete zaujímavý program,“ vymenovala Iveta Malachovská.

Okrem Piešťan sa moderátorka chystá aj do hôr. Jej srdcovkou je Podbanské, ktoré navštevuje neuveriteľných 33 rokov. „Chodím sem s manželom a dcérkou už vyše 33 rokov. Je to pre mňa magické miesto, kde sa zastaví čas. V pyžame si doprajem chodiť na huby, počúvať orlov ako vyvádzajú mláďatá. Teším sa, ako si každý večer posedím pri ohni, na spomínanie na všetkých, ktorí mi chýbajú, na to ako si zahrám karty spolu s manželom, ale aj na to, že zase budem o niečom snívať,“ popísala nám nadšená moderátorka.

Dámsky klub môžete sledovať počas celého leta z nášho online archívu zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90

Galéria

Iveta Malachovská na dovolenke Iveta Malachovská s hríbami Iveta Malachovská v Dásmkom klube.jpg Iveta Malachovská Moderátorka Iveta Malachovská Dámsky klub: Iveta Malachovská a Andrea Chabroňová

Živé vysielanie ??:??

Televízia