Úvod Novinky Osobnosti
Marika Gombitová plánuje množstvo noviniek. Na čo sa môžeme tešiť?
Marika Gombitová plánuje množstvo noviniek. Na čo sa môžeme tešiť?

Marika Gombitová plánuje množstvo noviniek. Na čo sa môžeme tešiť?

Po dvoch nových skladbách prichádzajú ďalšie.

Marika Gombitová v januári predstavila dve novinky. Ako nám prezradila v relácii Rádia Slovensko, rozhodnutie predstaviť ich naživo bolo celkom prirodzené.

„Nové skladby som fanúšikom sľubovala už dlhší čas. Aj preto som sa rozhodla predstaviť ich spôsobom, akým sa to robievalo kedysi, napríklad na festivale Bratislavská lýra. Najprv sa fanúšikom predstavili naživo a až potom prostredníctvom štúdiovej nahrávky,“ priblížila speváčka.

Jednou z dvoch noviniek je chytľavá skladba Fantóm srdca, ktorá sa podľa mnohých vymyká z tradičnej tvorby známej speváčky. Podľa autorky však skladba absolútne zapadá do jej hudobného štýlu.

„Keď je nápad, tak sa urobia dobré aranžmány. Dôležité je, aby to bol môj štýl. A štýl skladby Fantóm srdca, to je môj rukopis.“

Nové skladby aj koncerty na Slovensku

„Ide o moju autorskú skladbu. Hudbu som písala ja a mala som ju v hlave už niekoľko rokov. Skladbu ako vždy fantasticky otextoval Kamil Peteraj, s ktorým si skvelo rozumieme. Jeho slová vždy absolútne presne vystihujú význam pesničky,“ popísala Marika Gombitová.

Na nahrávke spolupracovala so svojou kapelou, ktorá ju taktiež sprevádzala na koncertoch v pražskej O2 Aréne.

Ikonická speváčka nám prezradila, že počas letných mesiacov by rada nahrala ďalšiu novú pesničku. „Ak všetko pôjde tak, ako má, rada by som nahrala ďalšiu skladbu s názvom Stúpanie, ktorú by som potom predstavila na jeseň. A verím, že pripravíme aj koncerty na Slovensku,“ prezradila Marika Gombitová.

Celý rozhovor nájdete na tomto odkaze.

25 50 75 90
FOTO: Instagram

Živé vysielanie ??:??

Televízia