Úvod Novinky Osobnosti
Soňa Müllerová o vzťahu s dcérou: Tomuto sa ako matka snažím vyhýbať
Soňa Müllerová o vzťahu s dcérou: Tomuto sa ako matka snažím vyhýbať

Soňa Müllerová o vzťahu s dcérou: Tomuto sa ako matka snažím vyhýbať

Čo je podľa moderátorky kľúčom k dobrému vzťahu s dcérou?

Obľúbená moderátorka má so svojou dcérou Emou mimoriadne blízky vzťah. Spoločné chvíle si užívajú ako skvelé priateľky, ktoré navzájom zdieľajú úplne všetko. Fanúšikovia, ktorí túto nádhernú dvojicu sledujú na sociálnych sieťach, sa neraz pýtajú, čím to je. „Ako to robíte, že máte s dcérou taký krásny vzťah?“ pýtajú sa ľudia moderátorky.

Sona Mullerova s dcérou Emou

Otázky dostáva aj Ema, ktorej vzťah s mamou je pre mnohých inšpiráciou. „Je krásne, že máte s maminou takýto vzťah. Veľmi by som si želala niečo podobné,“ zaznieva v komentároch pod fotkami či videami s mamou.

Pevné puto medzi matkou a dcérou je stále silnejšie a hoci majú obe svoje vlastné životy, vzájomná blízkosť je pre ne stále rovnako dôležitá. Soňa často navštevuje svoju dcéru Emu v Paríži, spoločne sa vydávajú aj na výlety či letné dovolenky.

Snažím sa zostať v ústraní

Recept na krásny vzťah s dcérou zaujímal aj nás, a preto sme sa moderátorky opýtali, čo je podľa nej kľúčom ku kvalitnému vzťahu. Soňa Müllerová za dôležité považuje niekoľko vecí.

Neviem to zovšeobecniť, ale dôležitá je komunikácia, vzájomné zdieľanie rozmanitých zážitkov, ale aj spoločné zážitky rôznych emócií. Myslím, že na vzťahu mama a dcéra treba pracovať. A my dve sa vedome dobre staráme o náš vzťah,“ prezradila nám.

Sona Mullerova s dcérou Emou

Moderátorka sa vo vzťahu k dcére snaží vyhýbať sa prvoplánovému poúčaniu o tom, čo ako matka považuje za správne.

„Lepší je vlastný príklad, hoci my mamy máme často pocit, že to vieme najlepšie. Niekedy je naozaj najlepšie nechať to tak, zostať v ústraní, dôverovať, že si deti poradia samé a radiť až vtedy, keď o pomoc požiadajú. Ja sa to sama učím, ale už viem, že to funguje a je to dobrá cesta, ako si udržať s deťmi pekný vzťah,“ dodala Soňa Müllerová.

25 50 75 90

Galéria

Mullerova s dcérou, RTVS.jpg Ema a Sona Mullerova.png Soňa a Ema Müllerová Soňa Müllerová a Ema
FOTO: Instagram / muller.sona

Živé vysielanie ??:??

Televízia