Úvod Novinky Osobnosti
Soňa Müllerová o letnej pauze: S kolegyňami sa nestretávame
Soňa Müllerová o letnej pauze: S kolegyňami sa nestretávame

Soňa Müllerová o letnej pauze: S kolegyňami sa nestretávame

Dámsky klub čaká dvojmesačná pauza. Ako si letné prázdniny užije jeho moderátorka?

Sympatická moderátorka Soňa Müllerová nám prezradila, že tohtoročné letné prázdniny má poctivo naplánované. Čaká ju oddych, ale aj vzdelávanie a starostlivosť o zdravie. Na nasledujúce dva mesiace má množstvo plánov.

„Na leto som si urobila presný plán toho, čo chcem stihnúť. Chcela by som veľa cvičiť, učiť sa angličtinu, chodiť počas letných večerov do mesta na zmrzlinu, prečítať si nejaké vytipované knižky a ešte ísť na desať dní k Jadranskému moru,“ prezradila nám svoje plány Soňa.

Sona Mullerova na dovolenke.jpg

S kolegyňami sa nestretávam

Dodala, že okrem relaxu ju čakajú aj nejaké povinnosti. „Aby som nezabudla, čakajú ma všakovaké kontroly u rôznych lekárov,“ uviedla moderátorka, ktorá letné mesiace podľa vlastných slov absolútne miluje.

„Myslím si, že tento rok máme prenádherné leto, ktoré sa začalo oveľa skôr ako to kalendárne. Užívam si všetko, čo ponúka, neprekážajú mi ani horúčavy, skoro ráno a neskoro večer som vonku, cez deň som ukrytá niekde vo vnútri,“ popísala Soňa a doplnila, že počas dňa si rada dopraje aj krátku siestu. „Tým, že skoro ráno vstávam a neskoro chodím spať, tak mám akýsi prímorský režim, pretože si doprajem siestu s krátkym, ale výdatným spánkom.“

Keďže si aj moderátorky chcú v lete oddýchnuť, počas letnej pauzy sa nestretávajú. „Občas si zavolám s Karin a keď sme niekde na blízku, tak si dáme kávu. Ale cielene sa nestretávame, sme spolu takmer každodenne počas roka, prázdniny sú krátke, máme ich nabité svojimi osobnými prázdninovými aktivitami, dobiehame to, čo sme v osobnom živote zanedbali počas roka. Ja sa v lete veľa stretávam s kamarátkami, ktoré nie sú z televízneho prostredia," priblížila moderátorka.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / Soňa Müllerová

Živé vysielanie ??:??

Televízia