Úvod Novinky Osobnosti
Janette Štefánková ako speváčka? Prezradila, či ju niekedy budeme počuť spievať
Janette Štefánková ako speváčka? Prezradila, či ju niekedy budeme počuť spievať

Janette Štefánková ako speváčka? Prezradila, či ju niekedy budeme počuť spievať

Odmalička rada a dobre spievala a ostalo jej to dodnes.

Naša moderátorka Správ Janette Štefánková je všestranná žena. Okrem toho, že je skvelá moderátorka a šikovná amatérska športovkyňa, vie aj spievať. Vedeli ste o nej, že keď bola malá od rána do večera si spievala? Mnohí jej hovorili, že má dobrý hlas. Čo sa teda stalo?

„Nahrala som sa, vypočula som si to a bola som prekvapená. A ono sa hovorí, že sme sami voči sebe najviac kritickí a že keď počujeme svoj hlas, to bolo to isté, keď som sa počula z rádia, akoby som to nebola ja,“ hovorí.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Možno aj vtedy som urobila chybu, že som to rýchlo vzdala, lebo som si povedala, že ten môj spev nie je až taký dobrý. Aj keď mi všetci hovorili, že pekne spievam,“ priznala. Keby boli v tom čase spevácke súťaže neváhala by a okamžite by sa prihlásila. Bohužiaľ bola vtedy ťažšia cesta dostať sa k mikrofónu.

Budeme ju ešte počuť spievať?

„Naposledy sme s mojím priateľom pozerali program, kde boli české stálice a hovorím si, kam ja som to mohla dotiahnuť, keby ma naši podporovali. On sa na mňa pozrel a hovorí mi, ja si myslím, že teba je v tom mediálnom priestore dosť. Ale už také ambície teraz nemám,“ zasmiala sa.

Spieva si stále. Najmä v aute, keď je sama a budete prekvapení, čo najradšej. „Mám napríklad veľmi rada Miley Cyrus, Dua Lipa, ale zo slovenských Dara Rolins,“ prekvapila.

Mikrofón jej ostal a ako hovorí, je to tak, ako má byť a ako moderátorka je šťastná a spokojná. To, či ju však ešte niekedy budeme počuť niekde spievať si vypočujte vo videu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia