Najsladšia šou jesene už od 10. októbra na Jednotke. Piecť bude naozaj celé Slovensko, pretože finalisti pochádzajú z rôznych kútov a pred kamerami predvedú mnohé domáce a overené recepty. Necháte sa inšpirovať?
Na výkony talentovaných amatérskych cukrárov a pekárov bude dohliadať dvojica porotkýň - Jozefína Zaukolcová a Petra Tóthová. Šou Pečie celé Slovensko bude divákov sprevádzať dvojica Milan Zimnýkoval a Juraj Bača.
PetraTóthová
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
„Sme veľmi férové porotkyne," zhodnotila v programe Dobré ráno, Slovensko Petra Tóthová, ktorá si pred kariérou profesionálnej cukrárky vyskúšala aj prácu letušky. Vďaka tejto profesii videla poriadny kus sveta a zároveň mala možnosť ochutnať rôzne dezerty.
Trendom už nie sú prezdobené dezerty
„Súťažiaci sú úžasní. Myslím si, že na Slovensku máme skvelých a kreatívnych cukrárov a pekárov," nešetrila chválou sympatická Petra. Ako dodala, v každej epizóde šou, ktorá sa na obrazovky dostane druhú októbrovú nedeľu, sa bude na čo pozerať a tešiť. "Každý súťažiaci bude musieť splniť osobnú, technickú a kreatívnu výzvu," upresnila porotkyňa.
Šou Pečie celé Slovensko čaká veľkolepá premiéra. Už 10. októbra na Jednotke. Zdroj foto: RTVS
Diváci sa dočkajú mnohých zaujímavých receptov, ktoré si budú môcť vyskúšať potom sami vo vlastnej kuchyni. Šou priam vyzýva ľudí, aby sa nebáli pri pečení experimentovať a vyskúšať niečo nové. Lebo aj torty, koláčiky či zákusky podliehajú trendom a dokážu ohúriť nielen svojou chuťou.
„Čisté línie, ale aj kvety. Rozhodne to už nemá byť také prezdobené ako kedysi. V popredí sú napríklad tzv. nahé torty," navnadila moderátorov, ale najmä poslucháčov Petra. V rozhovore s Petrou Bernasovskou a Richardom Dedekom porozprávala aj o svojich začiatkoch s pečením.
Šou Pečie celé Slovensko od 10. októbra na Jednotke.
zdroj úvodnej foto: RTVS