Sledovali ste Pečie celé Slovensko uplynulú nedeľu? Ak áno, určite viete, že kolo prinieslo obrovskú novinku v podobe tretej porotkyne a zároveň sme sa rozlúčili s Naďou, ktorej výkon nestačil na postup medzi piatich najlepších.
„Už to bolo nad jej schopnosti. Nedokázala dotiahnuť technické veci a detaily,“ povedala Natacha Pacal, ktorá je odbornou garantkou šou o pečení a zároveň si vyskúšala aj rolu porotkyne. Zaujímala nás aj Rubikova kocka, ktorú finalisti piekli...
„Nehovorím, že je to jeden z najnáročnejších dezertov, ale je to čisto francúzska cukrárina. Sú to techniky, ktoré musíte skutočne ovládať,“ dodala Natacha.
Pečie celé Slovensko zadarmo a bez reklamy v archíve
Na otázku, či by sa ostatní súťažiaci ujali vo francúzskej cukrárni či pekárni, odpovedala Natacha mimoriadne šalamúnsky. „Myslím si, že sa zapotila väčšina z nich. Ale myslím si, že boli radi. Lebo dostať ich do tejto nekomfortnej zóny ich posúva.“
V šou Pečie celé Slovensko zostali piati. Napísať, že veľké finále klope na dvere, je v tomto momente predčasné, no napätie sa každým kolom stupňuje.
Ak by ste chceli vyskúšať ktorýkoľvek z receptov, nájdete ich na našom webe a rovnako vás pozývame do 7-dňového archívu a tiež zákulisia najsladšej šou jesene.
zdroj foto: instagram.com/natacha_pacal_patisseri