Prvá séria Pečie celé Slovensko sa presunula do svojej druhej polovice. Najbližšiu nedeľu na obrazovkách Jednotky nazriete pod pokrývku už siedmej časti. Ako si na ňu spomínate?
Pečie celé Slovensko - Test 7. časť
1. Akej téme sa venovala 7. časť?
A, španielskej cukrárskej škole
B, francúzskej patisserie
C, rakúskej tradičnej cukrárine
2. Čo museli súťažiaci upieť v jednotlivých výzvach?
A, quiche, Paris-Brest, Rubikovu kocku
B, quiche, mille feuille, Rubikovu kocku
C, quiche, Éclair, Rubikovu kocku
3. Čo bolo prekvapením pre súťažiacich v tomto kole?
A, videopozdrav od francúzskeho cukrára Cedrica Groleta
B, prítomnosť tretej porotkyne Natache Pacal
C, hudobný podmaz pri pečení v podobe francúzskych šansónov
4. Čo patrí do klasického lotrinského kišu?
A, len zálievka a slanina
B, zálievka, paradajky, slanina
C, vajíčka, zálievka, slanina
5. Pekárka Inga pridala do kišu nezvyčajnú surovinu. Čo to bolo?
A, slede
B, zemiakovú kašu
C, farbivo zo sépie
6. Čo je to prdopeč?
A, skratka, ktorú používa Katka na označenie prášku do pečiva
B, slangový výraz pre rúru, ktorá dobre nepečie
C, urýchľovač pečenia
7. Akú radu dostali pekári pri technickej výzve?
A, pozor na prácu s vrecúškom
B, použite len toľko vajec, koľko vyžaduje recept
C, neriešte detaily
8. Kto vyhral technickú výzvu?
A, Katka
B, Lucia
C, Miňo
9. Z koľkých kociek sa mal skladať slávny dezert Rubikova kocka?
A, 27
B, 30
C, 24
10. Aká je cena za dezert Rubikova kocka od Cedrica Groleta?
A, viac ako 300 eur
B, 250 eur
C, 120 eur
11. Kto vytvoril túto Rubikovu kocku?
A, Lucia
B, Inga
C, Naďa
12. Kto vyhral siedmu časť Pečie celé Slovensko?
A, Katka
B, Miňo
C, Alenka
Napätie, skvelé cukrárske výkony ako aj odpovede na tieto otázky vám znova naservíruje prvá séria Pečie celé Slovensko už v nedeľu o 17:45 ho na Jednotke.
25
50
75
90
Napätie, skvelé cukrárske výkony ako aj odpovede na tieto otázky vám znova naservíruje prvá séria Pečie celé Slovensko už v nedeľu o 17:45 ho na Jednotke.