Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Finalistka Klára si po šou potrebovala oddýchnuť. Hodiny pečenia boli náročné
Finalistka Klára si po šou potrebovala oddýchnuť. Hodiny pečenia boli náročné

Finalistka Klára si po šou potrebovala oddýchnuť. Hodiny pečenia boli náročné

Pripomeňme si slová finalistky Kláry po vypadnutí zo šou.
Tretiu sériu šou Pečie celé Slovensko opustila ako prvá Klára. Svojou veselosťou a chuťou do života si získala mnohých divákov. Počas celej jesene sme prinášali pravidelné rozhovory s vypadnutými finalistami, ktorí odpovedali na zvedavé otázky divákov v živom vysielaní na Instagrame.

Pripomeňme si, čo zaujímalo Kláriných fanúšikov.

_MKF1745.jpg

Britská šálka kávy nesadla

Pýtali ste sa, ako by zhodnotila výzvy druhého kola. Pani Klárka priznala, že v pečení anglických dezertov sa veľmi nenašla. „Nesadlo mi to. Nie je to môj štýl. Nie je to moja obľúbená sladkosť,“ zhodnotila pani Klára kreatívnu výzvu britského kola, v ktorej mali súťažiaci pripraviť Trifle. Anglické recepty boli pre ňu príliš neznáme, preto ju aj potrápili.

Zároveň dodala, že viac ako kreatívne výzvy jej vyhovovali tie osobné, pretože svoju kreativitu potrebuje ešte stále zlepšovať.

_DSC2529.JPG

Sladká šou a sladký domov

Celodenné pečenie bolo veľmi vyčerpávajúce a náročné. Súťažiaci počas šou pečú dlhé hodiny, počas ktorých nezostáva čas na oddych.

Diváci, ktorí pozorne pozerali šou vedia, že Klára je hendikepovaná. Pred niekoľkými rokmi prišla kvôli závažnej zdravotnej diagnóze o nohu. Napriek tomu, že sa bez problémov obracia v kuchyni aj v záhrade, dlhé hodiny vypekania boli pre ňu vyčerpávajúce. Vypadnutie vnímala aj ako úľavu. "Nie, že by som bola rada, ale hodilo sa mi to. Mohla som si doma oddýchnuť, dať sa do poriadku. Bolo to náročné, ale vydržala som. Bolo to super," zhodnotila vypadnutá a spokojná finalistka. 

No, že by si dala Klára od pečenia úplny oddych sa nedá povedať. Po príchode domov napiekla malinové cupcakes

_DSC3272.jpg

Bola som najslabšia

„Už na začiatku, keď sme sa všetci dvanásti zoznámili, tak som tušila, že som najslabšia,uviedla Klára v odpovedi na jednu z diváckych otázokOni sa oveľa viac amatérsky vyznali v cukrárskych veciach. Ja som sa len teraz naučila zapnúť počítač, takže som nemohla vedieť toľko vecí ako oni,“ vysvetlila.

Naprek jej úprimnej sebakritike, porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová zhodnotili finálovú dvanástku ako veľmi vyrovnanú zostavu. Klárka zahviezdila napríklad pri veľmi náročnej technickej výzve od Jožky - sausage rolls.

_MKF1770.jpg

Diváci nášho online vysielania odkazovali Kláre množstvo krásnych slov a prianí. Oceňovali jej pozitívnu energiu, ktorú odovzdáva celému svojmu okoliu. Napriek jej zdravotnej diagnóze a hendikepu, Klára neskladá ružové okuliare a všetkých teší rozdávaním dobrej nálady.

Ak ste live stream s Klárou nevideli, stále si ho môžete pozrieť na Instagrame Pečie celé Slovensko.

25 50 75 90

Galéria

_DSC2529.JPG _DSC2223.JPG _DSC3272.jpg _MKF1764.jpg _DSC3227.jpg _MKF1745.jpg _MKF1741.jpg _DSC3580.jpg _DSC3561.jpg
Zdroj: Instagram @pecieceleslovensko_rtvs

Živé vysielanie ??:??

Televízia