Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Najsexi pekár šou Pečie celé Slovensko? Natacha Pacal prezradila jeho meno
Najsexi pekár šou Pečie celé Slovensko? Natacha Pacal prezradila jeho meno

Najsexi pekár šou Pečie celé Slovensko? Natacha Pacal prezradila jeho meno

Sladký titul nezískala iba víťazka šou Pečie celé Slovensko.

Natacha Pacal sa po roku rozhodla splniť sľub, ktorý dala minuloročnému finalistovi Pečie celé Slovensko, Tomášovi Kompaníkovi. Okrem toho, že konečne pripravila sľúbený cisársky trhanec, prezradila aj niečo navyše.

tomas.jpg

Tomáš sa prebojoval až do semifinále tretej série Pečie celé Slovensko. Milého a sympatického pekára vyradili pred bránami finále tri pekárky. Titul Majster pekár si teda zo šou neodniesol.

Neobišiel však naprázdno. Okrem zážitkov a priateľov mu na konto pribudla aj špeciálna výhra. Tomáš získal titul „Najsexi pekár“ šou Pečie celé Slovensko.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

„Výzva cisársky trhanec pre Tomáša Kompaníka, najsexi cukrára tretej série je splnená,“ povedala Natacha Pacal. Po tomto vyhlásení sa veľmi rýchlo opravila. „Pardon, celkovo najsexi cukrára šou Pečie celé Slovensko,“ uviedla na informáciu na správnu mieru.

Mimochodom, toto video vzniklo v zákulisí šou počas natáčania štvrtej série Pečie celé Slovensko. Uvidíme, či si Tomáš svoje sexi prvenstvo udrží aj po jej odvysielaní.

25 50 75 90

Galéria

pcs_juraj_a_tomas.jpg PCS3-epi3-PidanyPhoto--05080.jpg PCS_PROMO_B_012.png _DSC6095.jpg pcs3_tomas_torta.JPG pcs3_tomas.JPG

Živé vysielanie ??:??

Televízia