Po šiestom kole Pečie celé Slovensko opustil šou Adam. Titul pekárky týždňa získala Katka, ktorej štafetková torta v podobe kávového vrecka vynikla nápadom, prevedením aj chuťou.
Zostávajúcich sedem finalistov postupuje do siedmeho kola. Tentokrát ich čakajú recepty na jesenné dobroty. Osobná výzva bude tentokrát slaná, technická jesenne gaštanová a kreatívna dvojposchodová a ovocná.
Pri príležitosti novembrového počasia nám finalisti pripravia jeseň aj na tanieri. Jej chute a vône preniknú až do vašej domácnosti.
Jablko, tekvica, orechy, gaštany
Kým roztočíme siedme kolo Pečie celé Slovensko, pripomeňme si niektoré jesenné chute z predchádzajúcich sérií.
Typický jablkový koláč s vôňou škorice? Klasická štrúdľa vám rozvonia byt. V prvej sérii si finalisti v rámci technickej výzvy vyskúšali recept na štrúdľu od Petry .
Máte radšej slané? Tak potom vám možno ulahodí jesenný hokkaidový quiche od Katky .
Nadýchaná bábovka k rannému kakau alebo poobednej káve nemôže sklamať. Upustite od tradičného receptu a vyskúšajte jej variácie. Čo tak orechová bábovka s vôňou pomaranča od Julky?
K jeseni neodmysliteľne patria gaštany. Ak patríte k milovníkom tejto jesennej dobroty, ponúkame tip na koláč z gaštanového pyré. Vyskúšajte Marekov jesenný zber z druhej série Pečie celé Slovensko.
Viac receptov a nápadov môžete nájsť na stránke Pečie celé Slovensko.
25 50 75 90