Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Už to prihára! Poznáme finalistov štvrtej série šou Pečie celé Slovensko?

Pekári sú pripravení do boja. Vieme mená novej dvanástky šou Pečie celé Slovensko?

Už to prihára! Poznáme finalistov štvrtej série šou Pečie celé Slovensko?

Tak ako vždy, aj tento rok sa v súťaži stretnú tí najlepší amatérski pekári z celého Slovenska. Môžeme sa tešiť na kreatívne torty, tradičné zákusky, ale aj originálne novinky, ktoré otestujú ich zručnosti na maximum.

Pekári pripravia sladké, ale aj slané dezerty a vyskúšajú si aj neznáme recepty. Každý týždeň vás bude sprevádzať napätie, sladké víťazstvá, ale aj chvíle, kedy pôjde doslova o všetko.

moderátori-a-porotkyne-pečie-cele-slovensko

Prekoná 4. séria predchádzajúcu?

Po úspešnej tretej sérii Pečie celé Slovensko, ktorá si získala obrovskú priazeň publika, je latka nastavená vysoko. No s novými súťažiacimi, ich príbehmi a vášňou pre pečenie, veríme, že aj táto séria prinesie nezabudnuteľné chvíle, na ktoré budeme ešte dlho spomínať.

Na výbere tohtoročných finalistov si dali tvorcovia veľmi záležať. „Veľmi podrobne sme si podali záujemcov, prelúskali sme si ich. Viedli sme dlhé rozhovory, až vznikla táto finálová dvanástka,“ uviedol režisér Jeffo Minařík.

Finálna dvanástka je pripravená a my už vieme, na koho sa môžete tešiť. Sledujte web RTVS a už v piatok 13. septembra odhalíme mená tohtoročných súťažiacich, ktorí zabojujú o titul Majstra amatérskych pekárov.

Čo môžeme prezradiť?

„Každá séria je trochu vyššie v rámci zručností a v rámci technických výziev, ktoré budú mať súťažiaci tento rok trochu iné,“ prezradila nám porotkyňa Petra Tóthová.

„Novinky budú určite, ale nebudem prezrádzať,“ sľubuje porotkyňa Jožka. „Určite sa môžu tešiť na nové zaujímavére recepty, nové výzvy, pretože sme sa tam zaradili také dezerty a zadania, ktoré som si aj ja osobne musela naštudovať,“ prezradila.

Pečie celé Slovensko 4 odštartuje v nedeľu 29. septembra.

25 50 75 90