Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Toto na obrazovkách neuvidíte: Pred začatím šou prebieha "deň nula". Ako sa cítia finalisti?

Deň pred vypuknutím šou sú všetci v pohybe.

Toto na obrazovkách neuvidíte: Pred začatím šou prebieha "deň nula". Ako sa cítia finalisti?

Do štartu štvrtej série Pečie celé Slovensko zostáva iba jeden deň. Už zajtra, 29. septembra, sa môžete tešiť na prvé pekárske kolo. Jeho témou je domov.

Predtým, ako sa naši finalisti pustia do pečenia "naostro", mali možnosť zoznámiť sa so svojím novým kuchynským prostredím počas tzv. dňa nula. Tento deň bol určený na to, aby sa všetci zúčastnení – štáb, moderátori, porotkyne aj pekári – pripravili a všetko bolo počas natáčania absolútne tip-top.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Finalisti mali čas zorientovať sa v stane, vyskúšať si rúry, pekárske pomôcky a svoje pracovné pultíky. Trénovali nástupy do stanu a upiekli si prvé koláče bez stresu z hodnotenia. Kým všetci pobehovali a prípravy vrcholili, rozhodli sme sa finalistov opýtať, ako sa cítia deň pred vypuknutím šou.

Atmosféra bola veselá, aj keď sa miestami dostavila tréma a napätie. „Tréma prichádza a odchádza,“ smeje sa Danka. „Je tam také očakávanie, aké to bude, no zatiaľ je to všetko veľmi fajn. Aj ľudia okolo sú fajn, takže pocity sú dobré,“ opisuje. „Na jednej strane sa veľmi teším a na druhej strane sa príšerne bojím,“ pridáva sa aj Janka.

Najväčším strašiakom je pre súťažiacich čas, ktorý im neumožňuje robiť chyby. „Môj najväčší nepriateľ je čas. Ja sa rada s vecami piplem, robím pomaličky a som strašná detailistka,“ vysvetľuje Martina.

Sledujte veľké pekárske dobrodružstvo už zajtra, 29. septembra, o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90