Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Čo uvidíme v druhom kole Pečie celé Slovensko? Sledujte už dnes večer

Pred nami sú ďalšie tri výzvy a ani tentokrát to nebudú mať pekári a pekárky jednoduché.
Čo uvidíme v druhom kole Pečie celé Slovensko? Sledujte už dnes večer

Dnes večer si ponechajte miesto na dezert! Budeme totiž vypekať, vysmážať a ochutnávať.

Pripravíme slané aj sladké dobroty, aké nemôžu chýbať na žiadnych hodoch.

Martin bude mať, čo robiť, aby si po prvom kole vylepšil skóre. Po úvodných nezdaroch sa dostal do ohrozenia a od dnešného výkonu závisí, či sa v šou udrží alebo nie. Preto si dá pozor na detaily, ktoré prekvapia aj samotné porotkyne.

Ako druhá sa ocitla v zóne ohrozenia Monika. Do druhého kola vstupuje s nízkym počtom bodov, preto sa rozhodla vsadiť na zaujímavé kombinácie chutí.

Z prvého kola si titul pekár týždňa odniesol Dávid. Podarí sa mu udržať prvenstvo aj tentoraz? Ako nás už predchádzajúce epizódy naučili, víťazstvo v jednom kole ešte nezaručuje úspech v tom ďalšom.

Danka sa na túto príležitosť vyzbrojila domácou udiarňou. Plánuje predviesť dymovú skúšku, ktorá prekvapí aj samotné porotkyne.

Máte radi kačacie škvarky? Čítate správne, kačacie! Tak presne takéto pripraví Janka na svoj domáci podplameník.

V druhom kole pečenia potešíme milovníkov slaných kysnutých koláčov. V osobnej výzve pekári pripravia lahodné podplameníky. S kysnutým cestom však nie sú žarty. Ako si s ním poradia súťažiaci?

Aj dnes bude šou plná prekvapivých momentov. Bohužiaľ, na jeho konci sa budeme musieť s jedným pekárom alebo pekárkou rozlúčiť. Kto opustí šou ako prvý?

Sledujte Pečie celé Slovensko dnes o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90