Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Náš tip: Rýchle hrnčekové recepty na víkendové pečenie

Tieto recepty zvládnu aj začiatočníci.

Náš tip: Rýchle hrnčekové recepty na víkendové pečenie

K víkendu neodmysliteľne patrí aj sladký koláčik. Ak patríte medzi tých, ktorí pri pečení všetko jednoducho od oka nasypú do misy, hrnčekové recepty sú pre vás ako stvorené.

V prvom kole Pečie celé Slovensko 4 sme priniesli niekoľko receptov a inšpirácií na rôzne chute a kombinácie. Stačí si len vybrať podľa svojho gusta a pustiť sa do pečenia.

Tvarohovo - ovocné potešenie

Ľahký a svieži ovocný koláč s jemným tvarohom je ideálnou voľbou, ak nechcete tráviť v kuchyni celé hodiny. Rýchlo sa pripraví, je šťavnatý a určite nesklame žiadnu návštevu. Ovocie si môžete prispôsobiť podľa svojich chutí a preferencií. Kliknite si na recept.

Rozkvitnutý koláč od Moniky.JPG

Víkendový banana bread

Máte radi banánový chlieb? Tento obľúbený chlebík je skvelý na raňajky k šálke kávy či kakaa. Uspokojí hlad aj poteší mlsné jazýčky. Vďaka receptu od Paliho ho môžete ozvláštniť pridaním pistácií a čokoládovou polevou. Ak ste sa rozhodli ho vyskúšať, kliknite si na recept.

Víkendový banana bread od Paliho.JPG

Bábovka pre návštevu

Bábovka je jednoducho klasika, ktorá nikdy nesklame. Ak potrebujete niečo rýchle a spoľahlivé, tento recept je pre vás. Danka do cesta pridala nadrobno nakrájané moruše, ktoré bábovke dodali jedinečnú chuť. Nemajte však obavy, ak ich nemáte – pokojne použite maliny, jahody alebo iné sušené ovocie. Stačí si kliknúť na recept.

Bábovka pre návštevu od Danky.JPG

Jesenné jablkové pité

Neviete, čo s jesennými jablkami? Šup s nimi do koláča! Jablkové pité ako od babičky poteší každého milovníka sladkostí. Šťavnaté a sladké jablká, vôňa škorice a vanilky – tento koláč netreba ani predstavovať. Doprajte si jesennú klasiku podľa Martinovho receptu.

Jablkové pité od Martina.JPG

Prajeme príjemné mlsanie a sledovanie Pečie celé Slovensko v nedeľu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90