Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pamätáte si Jurajov vychýrený kardinál? Junior si o tom myslí svoje

Verní fanúšikovia Pečie celé Slovensko si určite pamätajú, že najlepší kardinál upiekol Juraj Bača. Kým sa súťažiaci trápili pri svojich pultíkoch, Juraj sa v zákulisí pustil do technickej výzvy a výsledok bol natoľko úspešný, že porotkyňa Jožka nadšene mávala dvoma vidličkami.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Juraj priznáva, že o pečení nevedel absolútne nič. „Je pravda, že prvý rok som nevedel o pečení vôbec nič,“ hovorí. Všetko, čo sa naučil, sa dozvedel počas moderovania súťaže. „Postupne som sa začal učiť a minulý rok som piekol všetky technické výzvy spolu s našimi súťažiacimi v zákulisí,“ dodáva.

Juraj Bača, kardinál 2.jpg

Že bol Jurajov kardinál naozaj výnimočný, potvrdil aj Junior. „Minulý rok, napiekol najlepší kardinál Juraj sám. Sám vzadu napiekol taký kardinál, že híkala až Jožka,“ spomína Milan Zimnýkoval. Či sa v Jurajovi prebudil skrytý cukrársky talent, alebo mal len šťastie začiatočníka, je ťažké povedať.

Junior však má svoj názor: „Je to čaro nechceného – prvý pokus vždy vyjde. Podľa mňa by to už nezopakoval.“ Na záver predviedol, ako sa Juraj po tomto úspechu naparoval. Pozrite si video!

Sledujte Pečie celé Slovensko v nedeľu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90