A je tu ďalšia lekcia etikety v podaní porotkyne zo šou Pečie celé Slovensko. Nedávno nám Petra Tóthová ukázala, ako by sa mali správne krájať a konzumovať tortové rezy, potom si posvietila na croissanty, muffiny a likérový špic, dnes nám ukáže, ako si správne vychutnávať obľúbené moravské koláče.
Tento typ dezertu si Petra nevybrala náhodou – práve české koláče boli jednou z výziev, ktoré dostali za úlohu pripraviť finalisti šou Pečie celé Slovensko. Ak ste po vzhliadnutí Petrinho videa dostali chuť na voňavý koláč, pripravte si ho podľa receptu Pekárky týždňa Evy.
„Pri neformálnych príležitostiach si moravské a české koláče môžete vychutnávať aj rukami,“ uviedla cukrárka a porotkyňa Petra Tóthová. „Pri formálnej príležitosti môžete použiť príbor,“ dodala a pridala aj názornú ukážku.
Sledujte Pečie celé Slovensko každú nedeľu o 20:30 na Jednotke. Všetky odvysielané epizódy si môžete pozrieť aj v našom online archíve zadarmo a bez reklám.
25 50 75 90