Úvod Novinky Šport
Šokovaná Argentína, vychytaný Lewandovski aj Austrália na francúzsky spôsob
Šokovaná Argentína, vychytaný Lewandovski aj Austrália na francúzsky spôsob

Šokovaná Argentína, vychytaný Lewandovski aj Austrália na francúzsky spôsob

Pozrite si zostrih gólov tretieho hracieho dňa na MS vo futbale 2022, ktorý priniesol prekvapenie turnaja.

Tretí hrací deň na futbalovom šampionáte v Katare sa zapísal do dejín. Saudská Arábia pokorila juhoamerického giganta - Argentínu. Po troch rokoch a 35 zápasoch bez prehry ostali zverencom trénera Lionela Scaloniho oči pre plač.

Kompaktní, poctivo sa dozadu vracajúci Saudi sa nenechali zneistiť po Messiho penalte a neuznanom argentínskom góle a postarali sa o futbalovú senzáciu.

Favorizovanú Argentínu pokorili outsideri C skupiny 2:1.

Pozrite si zostrih gólov vo všetkých štyroch zápasoch tretieho dňa na MS vo futbale 2022.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Saudskí hrdinovia a Lewandovskeho zlý sen

Už v desiatej minúte zápasu Argentína - Saudská Arábia sa k lopte na pokutový kop postavil sám Lionel Messi a Albicelestes vyhrávali 1:0. To však bol posledný gól, ktorý juhoamerický majster strelil do siete Saudskej Arábie.

Hrdinami zápasu sa stali Al Shehri, ktorý vyrovnal v 48. minúte a následne Al Dawsari, ktorý fantasticky prekonal brankára Otamendiho. Strelou do rohu bránky v 53.minúte zaklincoval neskutočnú výhru Saudskej Arábie nad Argentínou.

Zápas medzi Dánskom a Tuniskom, ktorý sa hral o 17:00 hod, gólovú nádielku nepriniesol.

Robert Lewandovsky po nepremenenej penalte proti Mexiku

Na zápas medzi Mexikom a Poľskom nebude v dobrom spomínať poľský kanonier Robert Lewandovski. Jeho penaltový pokus zmaril nekompromisný brankár Ochoa. Zápas sa skončil remízou, futbaloví fanúšikovia sa žiadnej gólovej radosti nedočkali.

Gólové chute si futbaloví priaznivci napravili v zápase Francúzsko - Austrália. Hoci Austrália vstúpila do zápasu zhurta a v 9.minúte prekvapila úradujúceho majstra sveta gólom v podaní Goodwina, na viac sa tím pod vedením Grahama Arnolda nezmohol.

O vyrovnávajúci gól sa postaral Raboit v 27 .minúte a dvomi presnými strelami sa zaskvel Olivier Giroud. Útočník AC Miláno tak dorovnal rekord Thierryho Henryho v počte strelených gólov za Les Blues v celej histórii.

MS vo futbale 2022 na desktope  MS vo futbale 2022 na mobile

Gólový zápis sa ušiel aj hviezde tímu PSG Mbappému, ktorý vyškolil Austrálčanov v 68. minúte.

MS vo futbale 2022 pokračuje v stredu 23. novembra štyrmi zápasmi 4. hracieho dňa.

25 50 75 90

Galéria

Lionel Messi kope penaltu proti Saudskej Arábii Olivier Giroud sa teší z gólu proti Austrálii Zákrok tuniského brankára v zápase Dánsko Tunisko Robert Lewandovsky po nepremenenej penalte proti Mexiku
Zdroj foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia