Úvod Novinky Tipy z programu
Spoznáme v sobotu majstra? Šláger Fortuna ligy v RTVS
Spoznáme v sobotu majstra? Šláger Fortuna ligy v RTVS

Spoznáme v sobotu majstra? Šláger Fortuna ligy v RTVS

V minulej sezóne futbalovej Fortuna ligy oslavoval Slovan Bratislava zisk titulu v Žiline. Bude sa situácie opakovať aj v sezóne 2019/2020?

Úradujúci šampión cestuje v sobotu 20. júna pod Dubeň, kde ho od 18:00 čaká súboj s MŠK Žilina. Štyri kolá pred koncom skrátenej nadstavby majú „belasí" pred svojim sobotňajším súperom náskok desiatich bodov a k zisku jubilejného desiateho titulu v ére samostatnosti im stačí remíza. Naopak domáci sa budú snažiť oslavy zverencov Jána Kozáka ml. oddialiť. Zápasové štúdio začína o 17:45 na Dvojke, moderuje ho Oľga Hamadejová, zápas komentujú Ľuboš Hlavena spolu s hosťom Vladimírom Goffom.

slovan bratislava Slovanistické oslavy titulu v Žiline v sezóne 2018/2019. Foto: TASR

Slovan v lige ťahá od 1. septembra minulého roka šnúru 15 zápasov bez prehry a suverénne smeruje za titulom. Žilina prešla počas koronavírusovej prestávky značnou obmenou. MŠK sa po likvidácii klubu výrazne omladil, v poslednom zápase proti Trnave v základnej zostave kouča Pavla Staňa nastúpilo až desať hráčov s ročníkmi narodenia 1997 až 2001. Najstarším hráčom bol 27-ročný Jakub Paur.

RTVS prinesie okrem sobotňajšieho šlágra Fortuna ligy aj priamy prenos z Michaloviec, kde sa domáci MFK v nedeľu od 18.00 na Dvojke bude proti Ružomberku snažiť napraviť si chuť po minulovíkendovom debakli 0:5 v Dunajskej Strede. Zápas komentuje Peter Zagiba a hosť Anton Šoltis, štúdio sa začína o 17:45 a moderuje ho Dominik Kríž.

Športových fanúšikov poteší správa o navýšení počtu divákov na slovenských štadiónoch od 1. júla. Viac v príspevku:

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia