Úvod Novinky Tipy z programu
Zábava na Jednotke: Súrodenci Čekovskí, Pumpa či špeciál B&B s Adelou
Zábava na Jednotke: Súrodenci Čekovskí, Pumpa či špeciál B&B s Adelou

Zábava na Jednotke: Súrodenci Čekovskí, Pumpa či špeciál B&B s Adelou

Odznejú aj pikantné príhody, ostrejšie výrazy či vtipy vhodné až po 22. hodine.

Sobotňajší večer na Jednotke už tradične patrí zábave. Nebude tomu inak ani dnes. Štartujeme o 20:30 kvízom, ktorý zabaví, poučí a aj prekvapí rôznymi informáciami o ľudskom tele. Moderátor Marián Miezga v Záhadách tela privíta hudobníka Mariána Čekovského, jeho sestru a zároveň hudobnú skladateľku Ľubicu Čekovskú, speváka a muzikálového herca Jána Slezáka a choreografa a režiséra Jána Ďurovčíka.

O 21:35 nasleduje čoraz populárnejší komediálny seriál Pumpa. Trojica hlavných protagonistov v podaní Dana Heribana, Michala Kubovčíka a Tibora Vokouna opäť svojsky zhodnotí aktuálne dianie doma aj vo svete. Na Pumpu zavítajú naozaj zaujímaví hostia - odborník na tropickú medicínu profesor Vladimír Krčméry, ktorého tvár sa stala pre verejnosť známou počas prvej vlny nového koronavírusu a tlmočníčka do posunkového jazyka Milena Fabšičová, ktorá zase tlmočí tlačové konferencie premiéra Igora Matoviča a aj iných politikov. Na facebooku Pumpy nájdete množstvo bonusového materiálu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Od 22:05 sa v svojej šou Neskoro večer bude Peter Marcin zhovárať s hercom a pedagógom Ivanom Romančíkom, prvým slovenským kozmonautom a bývalým stíhacím pilotom Ivanom Bellom a hudobným skladateľom, textárom a spevákom Romanom Galvánkom.

Repríza, ktorá nie je obyčajnou reprízou dostane priestor o 23:00. V utorok v premiérovej časti podcastu, ktorý dostal televíznu podobu Boris & Brambor vyspovedali Boris Valábik a Marián Gáborík úspešnú moderátorku a kapitánku šou Milujem Slovensko Adelu Vinczeovú. Počas nakrúcania odzneli aj pikantné príhody, ostrejšie výrazy či vtipy, ktoré sa môžu odvysielať až po 22. hodine a preto sa nezmestili do premiérovej verzie a dostanú priestor v sobotu pred polnocou.

adela, boris a brambor

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia