Úvod Novinky Tipy z programu
Sobotný večer patrí športovcom, talentom, tvári RTVS a najmä Pumpe
Sobotný večer patrí športovcom, talentom, tvári RTVS a najmä Pumpe

Sobotný večer patrí športovcom, talentom, tvári RTVS a najmä Pumpe

Na Pumpu príde Andrej Danko.

Ako dobrým zvykom býva, aj počas dnešného večera nájdete na Jednotke to, na čo ste zvyknutí - zábavné programy, ktoré nielen rozosmejú, ale dozviete sa pri nich aj niečo zaujímavé, poučné a možno aj čosi za hranicou dobrých mravov.

Začíname už tradične o 20:30 kvízom o zdraví, ktorý obsahuje množstvo informácií, faktov aj prekvapivých mýtov o ľudskom tele. Moderátor Marián Miezga v Záhadách tela privíta herečky Evu Pavlíkovú a Natáliu Puklušovú, šampióna MMA Atillu Végha a bývalého basketbalistu a teraz aj kapitána v šou Tak určite Rada Rančíka.

O 21:25 neprepínajte, lebo siedmou časťou pokračuje komediálny seriál Pumpa. Osvedčená trojica Miki, Dano a Jari zhodnotia udalosti, ktoré uplynulé dni hýbali a hýbu Slovenskom a aj svetom, spolu s výnimočným hosťom - bývalým šéfom parlamentu Andrejom Dankom. Na Pumpu prídu aj novinári - redaktorka Denníka N Monika Tódová a šéfredaktor spravodajského webu Aktuality.sk Peter Bárdy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V nastolenej latke kvality zábavy od 22:00 pokračuje Peter Marcin v jeho šou Neskoro večer. Hostí bude mať naozaj zaujímavých a pestrých - herca Divadla Jána Palárika v Trnave pochádzajúceho zo Záhoria Michala Jánoša, košikárku Katarínu Holubovú, ktorá svoje poznatky odovzdáva aj cez sociálne siete a finalistu tohtoročnej SuperStar Giovanniho Ricciho a rovnako súťažiacu z tejto speváckej šou Martinu Koniarikovú, s ktorou Giovanni tvorí osem rokov pár. Pozrite si ochutnávku.

V televíznom podcaste Boris & Brambor bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík vyspovedali jednu z osobností RTVS a najlepšieho komentátora športu podľa ankety OTO Marcela Merčiaka. To, čo sa pre ostrejší jazyk, neslušnejšie vtipy alebo pikantné príhody nezmestilo do utorkovej premiéry, odznie od 22:50.

merčiak, boris a brambor

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia