Úvod Novinky Tipy z programu
Tajomstvo mojej kuchyne: Nová séria od 7. februára
Tajomstvo mojej kuchyne: Nová séria od 7. februára

Tajomstvo mojej kuchyne: Nová séria od 7. februára

Roba Pappa a Gaba Kocáka, ktorí budú novými tvárami relácie, sme sa opýtali na ich začiatky v kuchyni.

Nová séria relácie Tajomstvo mojej kuchyne sa začína v nedeľu 7. februára o 18:15 hod. na Jednotke. Ako sme na našom webe avizovali nedávno, Kamila Magálová prenechá žezlo (v tomto prípade kuchársku varechu) Robovi Pappovi a Gabovi Kocákovi.

Obaja sú talentovaní kuchári a netaja sa tým, že dobré jedlo dokážu nielen pripraviť, ale si ho aj vychutnať. Diváci sa môžu každú nedeľu podvečer tešiť na ďalšie skvelé recepty, tipy a tajomstvá kuchyne v novom šate.

Tajomstvo mojej kuchyne

Relácia Tajomstvo mojej kuchyne vstupuje do novej sezóny. V novom šate a s novými tvárami. Buďte pri tom.

Robo a Gabo nám prezradili, ako s varením začínali. „Ešte ako dieťa som nakúkal cez plece mojej babičke, ktorá bola fantastická kuchárka a robila také tie domáce babičkovské jedlá... Ale vtedy ma to ešte tak nebavilo. Pochytil som však nejaké grify," povedal nám Robo Papp, pre ktorého je varenie rovnako veľkou vášňou ako hudba.

Gabo sa k vareniu dostal najmä vďaka otcovi. „K vareniu som sa dostal počas vojenskej služby, ale aj doma. U nás varil väčšinou otec. S bratom sme mu v kuchyni pomáhali a dostali aspoň základ," prezradil skúsený kuchár. Oboch sme sa zároveň opýtali, či existuje jedlo, ktoré sami radi pripravujú, ale neradi jedia. Je vôbec také? Sledujte kompletný rozhovor.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Viac z relácie Tajomstvo mojej kuchyne na oficiálnej facebookovej stránke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia