Úvod Novinky Tipy z programu
Čo ja viem s trojicou hercov, o nový smartfón hráte aj vy
Čo ja viem s trojicou hercov, o nový smartfón hráte aj vy

Čo ja viem s trojicou hercov, o nový smartfón hráte aj vy

Ak budete hrať s nami, môžete vyhrať nový smartfón.

Predposlednýkrát v tomto roku sa môžete zabaviť pri Čo ja viem a zároveň si otestovať vedomosti a um. Pripravená bude opäť mobilná aplikácia. Na rovnaké otázky ako herci v horúcich kreslách a študenti v publiku odpovedáte aj vy v smartfóne.

Opäť je pripravených päť súťažných kôl, 50 otázok a najlepší zo študentov a najlepší z našich hostí sa dostanú do finále, v ktorom budú hrať o peniaze na pomoc tým, ktorí to potrebujú.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Aj 4. júna sa môžu diváci tešiť na súťažnú trojicu zloženú z hercov: príde mladá Zuzana Kraváriková, spievajúca herečka Lucia Bugalová a herec národného divadla a člen orchestra Dano Fischer, ktorý študoval herectvo nielen na VŠMU, ale už aj na strednej škole, a pôsobí ako pedagóg.

Ak budete s nami cez aplikáciu Čo ja viem hrať aj vy, ihneď po skončení celej šou vám aplikácia ponúkne možnosť zapojiť sa do súťaže. Ak vyplníte svoje údaje, hráte o mobilný telefón značky Samsung. Žrebujeme po každom kole Čo ja viem.

Všetky informácie o mobilnej aplikácii nájdete na adrese cojaviem.rtvs.sk alebo na našom Facebooku. Aplikáciu si môžete stiahnuť pre operačný systém IOS aj pre Android.

Sledujte a hrajte s nami cez aplikáciu v piatok od 20:30. Čo ja viem vysielame na Jednotke. 25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia