Úvod Novinky Tipy z programu
5 tipov na darčeky pre otcov. Prekvapte toho svojho originálne
5 tipov na darčeky pre otcov. Prekvapte toho svojho originálne

5 tipov na darčeky pre otcov. Prekvapte toho svojho originálne

Deň otcov sa nezadržateľne blíži. Máte už pripravený darček, ktorý vášho otca zaručene poteší?

Kedy potešiť svojho otecka, ak nie na deň otcov? Ten oslávime už v nedeľu 16 júna. Ak stále premýšľate, čo darovať tomu vášmu, inšpirujte sa našimi tipmi.

Či už je váš ocko vášnivý záhradkár, športovec alebo milovník umenia, verte, že preňho nájdete dokonalý darček.

1. Záhradkár telom aj dušou

Trávi váš otecko všetok voľný čas v záhrade a nepriaznivé počasie využíva k sledovaniu Farmárskej revue? Potešte ho darčekom, ktorý využije v záhrade či na chate.

Radosť mu urobí praktická sada záhradného náradia, pracovné oblečenie či poukaz na nákup v jeho obľúbenom záhradkárstve.

2. Zanietený čitateľ

Otca, ktorý každý deň hltá dobré knihy, vždy poteší nové dielo do jeho zbierky. Širokú ponuku zaujímavých kníh a audiokníh nájdete aj na našom e-shope.

eshop RTVS, ponuka pre mužov, knihy.jpg

Aj tieto diela nájdete na e-shope RTVS.

Okrem toho sme pre vás pripravili zaujímavý výber audiokníh, ktoré môžete v Archíve Extra počúvať úplne zdarma. Ak o tejto možnosti váš otec stále nevie, môžete to napraviť hneď teraz.

3. Športovec aj fanúšik

Patrí váš tatko k aktívnym milovníkom športu alebo rád sleduje majstrovské výkony obľúbených športovcov z pohodlia obývačky?

V tom prípade mu môžete darovať permanentku do fitness centra alebo lístok na športový zápas, ktorý si nesmie nechať ujsť.

Skvelým darčekom je aj knižná autobiografia obľúbeného športovca, ktorého váš ocko obdivuje a sleduje od jeho športových začiatkov.

4. Maškrtník

Koho by nepotešil darček, ktorý sa dá zjesť? Chutné jedlo či sladké maškrty podľa našich receptov budú mať iste úspech.

Či už chcete ockovi pripraviť bohaté raňajky, famózny obed alebo večeru ako z luxusnej reštaurácie, inšpirovať sa môžete receptami z relácie Tajomstvo mojej kuchyne.

5. Milovník dobrodružstiev

Časy, keď vás otec brával na dobrodružné výlety, sú už dávno preč?

Čo tak si to zopakovať a darovať ockovi zážitok, na ktorý nikdy nezabudne? Inšpirovať sa môžete tipmi na výlety, z ktorých si určite vyberiete.

25 50 75 90
FOTO: RTVS a Pexels

Živé vysielanie ??:??

Televízia