Úvod Novinky Tipy z programu
Veľký prehľad. Čaká vás pestrofarebná jeseň na Jednotke
Veľký prehľad. Čaká vás pestrofarebná jeseň na Jednotke

Veľký prehľad. Čaká vás pestrofarebná jeseň na Jednotke

Pestrú paletu chutí ponúknu jesenné premiéry obľúbených zábavných programov Záhady tela, Milujem Slovensko, Neskoro večer či Duel.

Jeseň na Jednotke bude poriadne pestrá a plná chutí!

Jednotka si do jesenného vysielania pripravila od 2. októbra každú nedeľu o 20.30 h najväčšiu pekársku šou Pečie celé Slovensko.

Dvanástka odvážlivcov z radov amatérskych pekárov sa aj v druhej sérii postará o výnimočné pekárske a cukrárske výzvy, jedinečné recepty a neopakovateľnú atmosféru. V nezmenenej moderátorskej a porotcovskej zostave čaká na divákov 11 súťažných epizód a 2 špeciály.


Výnimočnou premiérovou novinkou bude 20-dielna dokumentárna séria ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ.

Zaoberá sa temnou minulosťou, ktorá nebola nikdy plne odhalená. Ide o prvé komplexné audiovizuálne dielo zaoberajúce sa pôsobením ŠTB na Slovensku, ktoré vzniklo pod dohľadom veľkej skupiny expertov. Jednotka ho bude vysielať každú stredu večer.

Prvú časť s poditulom Pád - Legenda o Alojzovi Lorencovi odvysiela RTVS už 7. septembra o 22.05 h.

Obľúbené programy sú späť

Premiérové časti majú pripravené aj obľúbené zábavné programy.

Diváci sa môžu tešiť na:

  • zábavný kvíz o zdraví Záhady tela (každú sobotu od 3.9. o 20.30 h)
  • zábavno-vedomostnú súťaž Duel (každý pracovný deň od 5.9. o 17.45 h)
  • súťažno-zábavnú šou Milujem Slovensko (každý piatok od 9.9. o 20.30 h)
  • zábavnú talk-show Petra Marcina Neskoro večer (každú sobotu od 10.9. o 21.40 h)

Atraktívne filmy aj seriály

Z akvizičných programov čaká divákov Jednotky počas jesene aj nová, moderná seriálová podoba historickej drámy Sissi, v hlavnej úlohe s Dominique Devenport, ktorú Jednotka uvedie v dvoch častiach za sebou počas troch nedieľ od 11. septembra o 20.30 h.

Každý utorok od 6.9. o 20.30 h prinesie Jednotka aj nové, premiérové časti úspešného seriálu Ordinácia s výhľadom na more.

Od októbra si diváci budú môcť vychutnať aj cyklus filmov s romantickými zápletkami Láska v..., ktoré sa odohrávajú v atraktívnych svetových destináciách ako napríklad Malorka, Toskánsko, Andalúzia, Istria, Tirolské Alpy, Bretónsko, Gardské jazero, a pod.

Na Jednotku príde od novembra aj nový seriál Ranger a milovníkov krimi určite zaujme aj Taký obyčajný muž - príbeh o mužovi, ktorý v roku 2011 zavraždil svoje štyri deti, manželku a psa. Ich telá sa našli zakopané pod záhradnou terasou ich domu v západofrancúzskom meste Nantes.

Jednotka ponúkne od októbra aj premiérové časti legendárneho nemeckého kriminálneho cyklusu Tatort / Miesto činu pod názvom MIESTO ČINU: KOMISÁRKA LȔRSENOVÁ a od 6.9. aj Miesto zločinu Ostrava.

Pokračovať bude aj populárny francúzsky cyklus Vraždy v... s novými premiérovými časťami. Premiéry ponúkne aj obľúbený denný seriál Don Matteo (od 6.9.).

Bohaté Európske kino

Z filmových akvizícií má Jednotka pre divákov na jeseň prichystané v rámci Európskeho kina francúzske romantické komédie Sme stvorení jeden pre druhého či Tancovať ďalej i taliansku komédiu Povedz to nahlas.

Pripravené sú aj európske televízne filmy:

  • Sestry navždy
  • Naučte sa milovať
  • Bez slov v Írsku
  • Nesmrteľný
  • Kaliber 9

Do vysielania Jednotky sa do konca roka dostanú aj viaceré filmy z koprodukcie RTVS, ako Muž so zajačími ušami, Zátopek či Krištof.

Naj škola aj obľúbené programy pre deti

Na Jednotke si na svoje prídu aj deti. K obľúbenému pásmu Karavan a detským programom ako Zázračný ateliér, Fidlibum, Táraninky, Poraď si, či Čekyho hudobný labák pribudne aj veľká novinka - zábavná šou Naj škola.

Veľká šou pre žiakov základných škôl a osemročných gymnázií, v ktorej má každý slovenský okres svoje želiezko v ohni. Na konci školského roka, v júni 2023, spoznáme držiteľov titulu Naj škola a tiež finančnej výhry 10-tisíc eur.

Moderátorkou a kvízmajsterkou je Martina Zábranská, ktorej pomáhajú aj influencer Peter „Expl0ited“ Altof a moderátor Milan „Mimo“ Ambróz.

Prvá časť šou Naj škola sa na obrazovky Jednotky dostane už v sobotu 10. septembra o 9.30 h.

Zaujímavou novinkou bude aj relácia PsychoMiro(v)log, ktorá poskytne tínedžerom odpovede aj na tie najpálčivejšie otázky. Nová relácia príde na obrazovky Jednotky od 1. októbra.

Deti sa vo víkendovom vysielaní môžu tešiť aj na premiérové časti akvizičných animovaných programov:

  • Údolie Muminovcov III (od 11.9.)
  • Levík RAA RAA (od 3.9.)
  • Poštár PAT III – Špeciálna zásielková služba (od 3.9.)
  • NAJpátrači (od 3.9.)
  • KOYAAA (od 3.9.)
  • Molly z Denali (od 29.10.)
25 50 75 90

Galéria

Milujem Slovensko.jpg Jiřina Bohdalová a Maroš Kramár v Záhadach tela.jpg Naj_skola_Exploited.jpg Pečie celé Slovensko 2.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia