Úvod Novinky Tipy z programu
Veľkolepá premiéra dokumentu RTVS a bohatý TV program na celý týždeň
Veľkolepá premiéra dokumentu RTVS a bohatý TV program na celý týždeň

Veľkolepá premiéra dokumentu RTVS a bohatý TV program na celý týždeň

Nenechajte si ujsť premiéru dokumentu Biskup Michal Buzalka. Na obrazovkách nebude chýbať napätie, romantika, ale ani zábava.

Už dnes večer sa môžete zasmiať na originálnej komédii Tancovať ďalej, ktorú vám ponúkneme na Jednotke. Počas týždňa vám ponúkneme zábavné relácie, zaujímavé dokumenty, filmy či seriály.

V nedeľu večer si fanúšikovia pečenia nemôžu nechať ujsť ďalšiu epizódu najsladšej šou Pečie celé Slovensko.

Čo ďalšie sme si pre vás pripravili?

  • Biskup Michal Buzalka
  • Ranger
  • Vraždy v Le Havre
  • Stella
  • My

Romantika aj zábava

Začiatok týždňa bude patriť romantickej komédii Tancovať ďalej, ktorá ukazuje, že na nové začiatky nie je nikdy neskoro. Keď Sandra pristihne svojho manžela v príliš dôvernom objatí so svojou dobrou priateľkou, rozhodne sa okamžite odísť.

Po 30 rokoch manželstva sa jej život rozpadne ako domček z karát, no ona sa nemieni vzdať. S pomocou svojej sestry sa opäť postaví na vlastné nohy a vďaka tancu objaví dávno zabudnutú vášeň a chuť k životu. Skvelú komédiu si môžete vychutnať v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

Dojímavý a zároveň veselý je aj príbeh rodiny Petersonovcov, ktorý prinesie film My. Manželia Connie a Douglas sa vydajú spoločne s dospievajúcim synom na cestu po Európe. Všetko by mohlo byť dokonalé, ak by Connie manželovi krátko pred cestou neoznámila, že sa chce po 24 rokoch vzťahu rozviesť.

Zdrvený manžel dúfa, že spoločná dovolenka môže zachrániť ich vzťah. Film nakrútený podľa rovnomennej knižnej predlohy Davida Nichollsa ponúkneme v piatok o 20:30 hod. na Dvojke.

Premiéra filmu Biskup Michal Buzalka

Na Sviatok všetkých svätých uvedie Dvojka nový film z dielne RTVS. Dokumentárny film režiséra Mareka Poláčka Biskup Michal Buzalka prinesie portrét prvého slovenského ordinára a biskupa.


Michal Buzalka bol počas druhej svetovej vojny vojenským biskupom, za čo ho v roku 1951 komunistická moc vo vykonštruovanom procese odsúdila za vojenskú zradu, velezradu a špionáž pre Vatikán. Premiéru nového dokumentárneho filmu prinesieme v utorok o 20:30 hod. na Dvojke.

Dramatické momenty plné napätia

Pokračovanie rodinného seriálu Ranger si budete môcť vychutnať v utorok o 20:30 hod. na Jednotke. V epizóde s názvom Rozhodnutia nebudú chýbať dramatické momenty, ktoré postavia Jonasa Waldeka do náročných situácií. Ranger bude stáť pred ťažkým rozhodovaním, ktoré môže zmeniť život jeho aj jeho najbližších.

Ďalší film z populárneho detektívne cyklu Vraždy v... odvysielame v stredu o 20:30 hod. na Jednotke. Detektívny film Vraždy v Le Havre divákov zavedie do celkom obyčajného prostredia, ktoré ale skrýva desivé tajomstvá.

Robotníci pri rekonštrukcii bytu, ktorý bol dlhší čas neobývaný, nájdu v stene zamurované mumifikované telo ženy. Je možné, že tento zločin nejakým spôsobom súvisí so súčasnými vlastníkmi bytu?

Vo štvrtok večer si diváci Jednotky budú môcť pozrieť film Stella natočený podľa skutočných udalostí. Francúzska snímka otvára náročnú tému násilia na deťoch, pred ktorým nesmieme zatvárať oči.

Príbeh malého dievčatka, ktoré za dverami domova zažíva nepredstaviteľné utrpenie, ponúkneme vo štvrtok o 20:30 hod.

Záver týždňa v znamení zábavy

Záver týždňa sa opäť ponesie v duchu zábavy. Tešiť sa môžete na obľúbené zábavné relácie ako Milujem Slovensko, Záhady tela, Neskoro večer či Nikto nie je dokonalý.

Nedeľný večer bude patriť úspešnej šou Pečie celé Slovensko. Súťažiacich bude tentokrát čakať práca s čokoládou. Po šou Pečie celé Slovensko bude nasledovať dramatický seriál Tajné životy z prostredia azylového domu.

Viac tipov, čo sledovať na vašich televíznych obrazovkách, nájdete v TV programe.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia