Úvod Novinky Tipy z programu
Noc nádejí aj semifinále Pečie celé Slovensko. Nazrite do programu RTVS
Noc nádejí aj semifinále Pečie celé Slovensko. Nazrite do programu RTVS

Noc nádejí aj semifinále Pečie celé Slovensko. Nazrite do programu RTVS

Tešiť sa môžete na skvelé filmy, seriály či najsladšiu šou Pečie celé Slovensko.

Tento týždeň sa opäť ponesie v duchu pútavých filmov, obľúbených seriálov a zaujímavých dokumentov.

Okrem toho sa môžete tešiť na zábavné relácie a semifinále šou Pečie celé Slovensko, kde zostali už iba štyri súťažiace.

Čo by vám nemalo uniknúť?

  • Život je krásny, keď sa nad tým zamyslíš
  • Vraždy v Rocheforte
  • Podarená rodinka
  • Tri dni Kondora
  • Virtuózi

Zasmejte sa po francúzsky

Už dnes večer (v pondelok) si môžete vychutnať francúzsku komédiu Život je krásny, keď sa nad tým zamyslíš. Nežný a dojemný príbeh otca, ktorý stratí svojho syna, a chlapca, ktorý dostal jeho srdce, ponúkneme v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

Vo štvrtok o 20:30 hod. odštartuje nový francúzsky seriál Podarená rodinka. Rodinná komédia sleduje osudy dvoch rodín, ktoré čelia mnohým vtipným výzvam.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo sa stane, ak rozhádané rodiny spojí láska ich detí? Dylan Bernard a Emma Leroyová sú šialene zamilovaní a chcú sa zobrať. Problém však je, že ich rodičia sa nemôžu vystáť.

Zamilovaná dvojica sa rozhodne napraviť nevraživé vzťahy na spoločnej lyžovačke v horách. Ich plán však čoskoro skolabuje.

Vraždy, napätie a dramatické odhalenia

Milovníci napätia a dramatických momentov si tento týždeň iste prídu na svoje. V stredu o 20:30 hod. si na Jednotke môžete pozrieť druhú časť detektívneho filmu Vraždy v Rocheforte.

Nasledovať bude obľúbený cyklus ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ. V časti s názvom Dovidenia v lepších časoch si pripomenieme autorov, ktorých sa komunistický režim snažil umlčať. „Najlepší vtip je, že svoju knihu ste si museli odsedieť,“ zhrnul toto obdobie Jan Werich.

V stredu o 22:40 hod. Jednotka ponúkne napínavý film Viedenská krv, ktorý hovorí o sprisahaní, ktoré môže destabilizovať celú strednú Európu.

Dramatický špionážny triler Tri dni Kondora si môžete pozrieť v piatok o 23:05 hod. na Jednotke.

Noc nádejí a Virtuózi

V piatok večer Jednotka odvysiela už 13. ročník slávnostného charitatívneho galavečera RTVS a Nadácie Kvapka nádeje.

Večerom budú sprevádzať Karin Majtánová, Veronika Hatala a Ján Žgravčák. Priamy prenos z galavečera Noc nádejí si budete môcť pozrieť v piatok o 20:30 hod. na Jednotke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dvojka divákom ponúkne medzinárodnú talentovú súťaž Virtuózi. V piatok o 20:10 hod. si budete môcť vypočuť a pozrieť vystúpenia mladých talentovaných virtuózov, ktorí kraľujú vážnej hudbe.

Pečie celé Slovensko a ďalšie obľúbené relácie

Záver týždňa sa už tradične ponesie v znamení zábavy a zaslúženého oddychu. V sobotu o 20:30 hod. rozlúsknete ďalšie Záhady tela s Mariánom Miezgom a jeho hosťami a o 21:35 hod. sa Neskoro večer zabavíte s Petrom Marcinom.

Ak by ste stále nemali dosť zábavy, o 22:35 hod. si môžete opäť pripomenúť, že Nikto nie je dokonalý.

Nedeľný večer bude patriť najsladšej šou Pečie celé Slovensko. V desiatom kole sa stretnú štyria najlepší amatérski pekári, ktorí budú čeliť náročným výzvam. To, ako sa im to podarí, sa dozviete v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

Viac zaujímavých tipov nájdete v našom TV programe.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia