Úvod Novinky Tipy z programu
Ďalšia novinka na Jednotke, obľúbené relácie i filmy. Na čo sa môžete tešiť?
Ďalšia novinka na Jednotke, obľúbené relácie i filmy. Na čo sa môžete tešiť?

Ďalšia novinka na Jednotke, obľúbené relácie i filmy. Na čo sa môžete tešiť?

V bohatom TV programe nebudú chýbať Deväťdesiatky, Hit roka, Traf to! či Fenomén21 a Trochu inak.

V posledný januárový týždeň si RTVS pre divákov pripravila pestrú programovú skladačku. Na svoje si prídu fanúšikovia filmov, rodinnej zábavy, ale aj obľúbených talkšou, dokumentov či športu.

K filmovým lahôdkam patria:

  • Nedodržaný sľub (72,7 % ČSFD)
  • Klub bitkárov (88 % ČSDF)

Na Oscara nominovaný film Nedoržaný sľub mapuje skutočný príbeh Martina Friedmanna, ktorý si dal po vytvorení Slovenského štátu s rodinou sľub - znova sa po prežití pekla stretnúť.

Sledujte osud Martina a jeho rodiny v pondelok večer o 20:30 hod na Jednotke.


Kultový film Klub bitkárov, v ktorom hrá Brad Pitt, Edward Norton či Helena Bonham carterová vás zavedie do prostredia znechutených mladých mužov, ktorí si svoje starosti vybíjajú bitkou. Film Davida Finchera z roku 1999 získal Oscara za Najlepší strih zvuku.

Triler Klub bitkárov podľa knihy Chucka Palahniuka si môžete pozrieť v piatok o 22:25 hod na Jednotke.

Krimi aj dokumenty

ŠTB: Prísne tajné na Jednotke v stredu prinesie už 19. diel s názvom 17.11.


Vo štvrtok o 21:45 hod pokračuje na Jednotke najúspešnejší a najsledovanejší český kriminálny seriál Deväťdesiatky. V treťom dieli s názvom Kleopatra stojí polícia pred dilemou . má spolupracovať s podsvetím, aby odhalila zločiny?

Ponuku krimi dopĺňa aj serál Miesto činu: Komisárka Lürsenová v utorok o 22:15 hod a Vraždy v Saint-Omer v stredu o 20:30 hod.

Z ponuky dokumentov sa môžu diváci Jednotky tešiť na ďalšiu časť Cestou necestou - tentokrát sa vydáme do Čiernej Hory - ak vás lákajú chute tejto krajiny, sledujte v piatok o 21.55 hod.

Overená zábava, seriály aj novinky

K overeným a rokmi obľúbeným zábavno-súťažným reláciám, ako Milujem Slovensko (piatok 20:30 hod), Záhady tela (sobota 20:30 hod) pribudla novinka Traf to!.


Každý pracovný deň aj tento týždeň triafajte nesprávne odpovede a odhaľujte aj vy pravdu tým, že sa zbavíte vymyslených možností.

Spoločne s moderátorom Jurajom Šokom Tabačkom budú triafať čo najviac nezmyslov dva súťažiace tímy od pondelka do piatku podvečer.

S nostalgiou, ale aj humorom budú spomínať na minulé roky hostia a glosátori spomienkovej relácie Hit roka s moderátorom Jánom Žgravčákom. S akými kultúrnymi, spoločenskými či športovými udalosťami sa spájal rok 1996? Dozviete sa vo štvrtok o 20:30 hod. 

Pre milovníkov varenia a súťaženia je tu nedeľná kulinárska šou pod taktovkou michelinskeho šéfkuchára Petra Duranského. Ktorý pár bude úspešnejší pri varení? Sledujte Pravidlá mojej ženy v nedeľu o 18:20 hod.

Novinkou, ktorá zaručene poteší všetkých psíčkarov a psíčkarky, je relácia Najvernejší. Milovníci psíkov, nenechajte si újsť premiéru novej relácie s moderátorom Jurajom Bačom a psím koučom Jurajom Ferkom v nedeľu o 17:25 hod.


Zo seriálovej ponuky dávame do pozornosti poračovanie tretej série Toskánskej vášne (v utorok o 20:30 hod) a ďalší diel mini série Palác (nedeľa 20:30 hod).

Dvojka - Fenomén 21, Trochu inak s Adelou

RTVS aj na Dvojke ponúka štedrú nádielku programov. Pre tých, ktorým to mimoriadne páli, je určená vedomostná šou Fenomén 21. Pondelok 20:10 hod na Dvojke patrí súťažiacim s vynimočným intelektom, ktorých schopnosti preverí Martin Nikodým.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V premiére v piatok si oddýchnete pri talkšou Adely Vinczeovej - Trochu inak s Adelou s trochu inými hosťami spríjemní váš večer o 22:00 hod.

Ďalšími dielmi zaujmú diskusné relácie Večera s Havranom (utorok o 22:00 hod), Do kríža (streda o 22:10 hod) či dokumenty Extrémne krajiny (pondelok o 20:45 hod), Pralesy Slovenska (streda o 20:10).

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Svoje pokračovanie má aj seriál Geniálna priateľka podľa rovnomennej knihy Eleny Ferrante v piatok o 20:10 hod.

:ŠPORT - MS v hádzanej, lyžovanie aj hokej

Športový okruh pokračuje v priamych prenosoch z MS 2023 v hádzanej, prinesie aj živé prenosy zo zjazdového lyžovania a ďalších podujatí Svetového pohára.

Na programe sú aj ME v krasokorčuľovaní a hokejové zápasy Tipos Extraligy.

Celý program :ŠPORT, Jednotky aj Dvojky nájdete na webe rtvs.sk.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia