Úvod Novinky Tipy z programu
Štáb Cestou necestou nakrúcal kúsok od výbuchu v Istanbule
Štáb Cestou necestou nakrúcal kúsok od výbuchu v Istanbule

Štáb Cestou necestou nakrúcal kúsok od výbuchu v Istanbule

Aktuálna epizóda gastro cestopisu bude venovaný Instanbulu. Prevedie nás ním Slovenka Michaela. Sledujte v piatok večer.

V čase nakrúcania relácie Cestou necestou v Turecku ešte nikto netušil, že krajinu postihne ničivé zemetrasenie.

V polovici novembra minulého roka sa však štáb obľúbenej cestovateľsko-gastronomickej relácie nachádzal neďaleko miesta, kde došlo k teroristickému útoku.

Tvorcovia dokonca plánovali nakrúcať na ulici, ktorou otriasol výbuch. Ako informovali na Facebooku programu, nikomu sa našťastie nič nestalo, no boli nútení pripraviť nový plán.

Neskorá turecká večera

V aktuálnej časti Cestou necestou, ktorú môžete sledovať v piatok po Milujem Slovensko, uvidíte Grand bazar – miesto, kde so Slovenkou Michaelou ochutnáme pravý turecký čaj, navštívime aj najpopulárnejší fast foo miestnych ľudí, a to priamo pod mostom Galata.

27.PNG

Ukážeme vám aj, ako vyzerá a čo pre Turkov znamená večera a čo je v skutočnosti kebab. Nevynecháme ani starú cukráreň a pekáreň.

Metropolou Turecka nás prevedie Michaela, ktorá tam našla nielen lásku, ale aj novú rodinu a tiež prácu v eventovej agentúre. Miluje nielen chutné jedlo, ale aj objavovanie rôznych zákutí mesta.

Cestou necestou v piatok o 22:00 hod. na Jednotke. Predošlé epizódy relácie môžete sledovať v našom archíve.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia