Úvod Novinky Tipy z programu
Prehľad vysielania spravodajskej :24 počas 24. februára
Prehľad vysielania spravodajskej :24 počas 24. februára

Prehľad vysielania spravodajskej :24 počas 24. februára

Pripravené sú živé vstupy zo slovensko-ukrajinského pohraničia, aktuálne informácie, diskusie aj analýzy.

Sledujte celodenné vysielanie spravodajskej 24-ky, ktoré odštartuje v skorých ranných hodinách – symbolicky v približne rovnakom čase, ako dopadla prvá ruská raketa na územie Ukrajiny.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nezmeškajte reakcie politikov, slovenských aj zahraničných analytikov. Témou budú aj možné riešenia ruskej agresie a vyšetrovanie prípadných vojnových zločinov.

Odvysielame živé vstupy z externého štúdia na východnom Slovensku, z hraničného priechodu s Ukrajinou, kde v prvých dňoch vojny hľadali pomoc tisíce utečencov.

Relácia venovaná hoaxom a dezinformáciám

O aktuálnej situácií utečencov povie viac vedúca úradu Medzinárodnej organizácie pre migráciu Zuzana Vatráľová a riaditeľ Migračného úradu Ján Orlovský.

Pozrite si aj rozhovory s bývalým šéfom diplomacie Pavlom Demešom, ekonómom pôsobiacim na Ukrajine a bývalým politikom Ivanom Miklošom, analytikom Alexandrom Dubelom a súčasným povereným ministrom zahraničných vecí a európskych záležitostí Rastislavom Káčerom.

Režisérka a aktivistka Viera Dubačová, ktorá v spolupráci s RTVS pripravuje dokumentárnu sériu o ruskej agresii, porozpráva o skúsenostiach s pomocou ukrajinským ľuďom.

Špeciálna hodinová relácia pripravená v spolupráci s pedagógmi a študentami Paneurópskej vysokej školy sa bude vo vysielaní RTVS 24 venovať hoaxom a dezinformáciám a rovnako téme, ako funguje vojenská žurnalistika.

Kompletný a detailný televízny program na piatok 24. február hľadajte na našom webe.

25 50 75 90
Zdroj foto: Shutterstock

Živé vysielanie ??:??

Televízia