Úvod Novinky Tipy z programu
Povedal niekto víkend? Nenechajte si ujsť bohatý program RTVS
Povedal niekto víkend? Nenechajte si ujsť bohatý program RTVS

Povedal niekto víkend? Nenechajte si ujsť bohatý program RTVS

Je najvyšší čas vyložiť si nohy a stráviť voľné dni v dobrej spoločnosti.

Aký by to bol piatkový večer bez Adely Vinczeovej, Dana Dangla a Martina Nikodýma v programe Milujem Slovensko.

Nezmeškajte premiérovú epizódu, v ktorej bude súťažiť napríklad aj slovenský DJ a hudobný producent Mark Dann, speváčka Anita Soul, Martin Harich a ďalší...

Po Milujem Slovensko môžete na Jednotke sledovať gastronomický cestopis Cestou necestou.

Cestou necestou - Varna

Predošlé epizódy relácie Cestou necestou hľadajte v archíve na našom webe.

Piatková Dvojka ponúkne Famíliu, ktorá ukáže, ako žije Juliana a Marek. Rodičov Lukáša spája umenie, ale aj láska k prírode. Famíliu si môžete pozrieť v piatok o 20:10 hod.

Päť minút po dvadsiatej druhej príde rad Silná zostava, ktorá sa bude snažiť odpovedať na otázku, ako by sa zmenila naša spoločnosť, keby bolo v politike viac žien.

Do štúdia príde diskutovať aj Danuše Nerudová, ktorá kandidovala na post hlavy štátu v susednej Českej republike, ale aj marketingová špecialistka Simona Bubánová.

Sobota s Milanom Ondríkom aj kapelou Mirai

V sobotu rozhodne sledujte Záhady tela, v ktorých bude súťažiť aj Broňa Kováčiková. Sympatická slovenská herečka bude v tíme s Milanom Ondríkom.

Spoločne sa budú snažiť prísť aj na to, čo je to koro. Pozrite si ukážku.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Záhady tela vystrieda obľúbená talkšou Petra Marcina s názvom Neskoro večer. Jedným z hostí bude aj česká kapela Mirai, ktorej hviezda stúpa čoraz vyššie aj u nás na Slovensku.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Alternatívu ponúkne v sobotu večer Dvojka vďaka filmu Karamea. Je to malá osada na Novom Zélande, ktorá má zvláštne fluidum.

Žiadny cudzinec, ktorý do nej prišiel, ju už neopustil. Vzniká tam komunita ľudí, ktorí na tomto mieste našli svoje šťastie a snažia sa o ekonomickú a evironmentálnu revolúciu ďaleko od ruchu civilizácie.

V nedeľu odporúčame z nášho programu Hurá do záhrady, ktorý 16. apríla odštartoval novú sezónu, ďalej Pravidlá mojej ženy a večerné krimi Božie mlyny.

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia