Úvod Novinky Tipy z programu
Čekyho hudobný labák je tu zas. A s ním novinky a zvučné mená
Čekyho hudobný labák je tu zas. A s ním novinky a zvučné mená

Čekyho hudobný labák je tu zas. A s ním novinky a zvučné mená

Netradičná hudobná škola Mariána Čekovského otvára svoje brány už v nedeľu na Jednotke.

V nedeľné predpoludnia sa nespí, v nedeľné predpoludnia sa chodí do labáku!  A nie hocijakého, ale do špeciálneho Čekyho hudobného labáku.

Na Jednotku sa totiž vracia hudobno-zábavná pesničková relácia pre deti pod vedením skvelého hudobníka Mariána Čekovského.

Čekyho hudobný labák otvorí svoje brány už v nedeľu 23. apríla o 09:05 hod na Jednotke a má pripravené zaujímavé novinky a hostí zvučných mien.

7 atraktívnych hostí aj pohľad do zákulisia

Novinkou novej série Čekyho hudobného labáku bude Video labák, v ktorom sa deti s kamerou a mikrofónom vyberú preskúmať zákulisie natáčania relácie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nových sedem dielov tentokrát nepredstaví jednotlivé žánre (džez, reagge, rap, heavy metal, ...), ako tomu bolo doposiaľ.

Čeky, hudobníci a deti budú tvoriť príbeh piesne so špeciálnym hudobným hosťom a konkrétne pre tohto hosťa.

A tak v Čekyho labáku vzniknú piesne, ktoré si Peter Cmorík či Celeste Buckingham môžu zaradiť pokojne do svojho repertoáru.

V premiérovej časti novej série Čekyho hudobného ateliéru vytvoria mladí nádejní hudobníci song práve s a pre Petra Cmoríka.

Ďalšími hudobnými hosťami budú: Celeste Buckingham, Rasťo Kopina, Robo Opatovský, Alan Murín, Nela Pocisková a Janko Kuric.

O hudobný zážitok a zábavu nebude núdza. Experimentovť s hudbou v netradičnej hudobnej škole Mariána Čekovského sa začína v nedeľu na Jednotke.

Všetky časti Čekyho hudobného ateliéru si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve RTVS.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia