Úvod Novinky Tipy z programu
Všetko, čo potrebujete vedieť o novinke Všade dobre, doma naj
Všetko, čo potrebujete vedieť o novinke Všade dobre, doma naj

Všetko, čo potrebujete vedieť o novinke Všade dobre, doma naj

Televízna súťaž s Martinom Nikodýmom bude mať premiéru 4. septembra na Jednotke.

Jesennú televíznu sezónu na Jednotke odštartujeme v pondelok 4. septembra. V prvý deň nového školského roka sa na televízne obrazovky vráti obľúbený Dámsky klub.

V relácii, ktorá oslavuje tento rok pätnásť rokov na televíznych obrazovkách, sa môžete tešiť na stále, ale aj nové rubriky a ešte túto jeseň predstavíme divákom aj nové štúdio.

DAMSKY_KLUB.jpg

Obľúbená štvorica opäť na obrazovkách od septembra. Dámy sa už tešia na divákov.

Podvečer si spolu s Gregorom Marešom môžete pripomenúť súťažiacich v obľúbenom kvíze Duel. Úplnou novinkou je program s názvom Všade dobre, doma naj.

S moderátorom Martinom Nikodýmom budú súťažiť traja odvážlivci, ktorých úlohou bude odpovedať správne na čo najviac otázok týkajúcich sa najmä Slovenska, ale aj Európy.

Pravidlá novej televíznej súťaže Všade dobre, doma naj

V novej súťaži sú pripravené tri kolá. V prvom odpovedajú súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo 4 možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov.

Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 – 10 – 15 bodov).

M. Nikodým (Všade dobre, doma naj)

Do finále - 3. kola, postupuje hráč s najvyšším bodovým ziskom po druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru od 50 eur až do 500 eur.

Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur. Na záver však ešte prichádza veľké pokušenie v podobe prémiovej otázky. Svoju výhru môže zdvojnásobiť alebo aj úplne stratiť.

Bude to poriadne napínavé. Buďte pri tom v pondelok 4. septembra o 18:20 hod. a potom každý pracovný deň pred Správami RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia