Úvod Novinky Tipy z programu
Pripravili sme silvestrovské špeciály obľúbených relácií
Pripravili sme silvestrovské špeciály obľúbených relácií

Pripravili sme silvestrovské špeciály obľúbených relácií

Silvester na Jednotke bude nabitý zábavným programom. Pripravené sú obľúbené relácie so známymi hosťami.

Nedeľné ráno 31.decembra bude patriť deťom. Potešia ich rôzne rozprávky ako napríklad Tresky Plesky alebo Mimi a Líza.

Čakanie na večerné oslavy vám počas dňa okrem rozprávok skrátia aj legendárne filmové komédie ako sú "Vesničko má středisková" a "Vrchní, prchni!".

Večer sú pre divákov pripravené mimoriadne vydania obľúbených relácií. Nebudú chýbať zaujímaví hostia, rozhovory, ohurujúce fakty, humor, hudba a veľké oslavy.

Záhady tela

Večerné vysielanie odštartuje špeciálne silvestrovské vydanie zábavného kvízu Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom.

Proti sebe sa postavia dvojice z Česka a Slovenska. Odlišnosti našich národov budú odhaľovať Martin Dejdar, Sagvan Tofi, Betka Ferencová a Milan Ondrík.

Záhady tela sledujte v nedeľu o 20:00 na Jednotke.

zahady_tela-5.jpg

Milujem Slovensko

Program bude pokračovať s ďaľšou partiou zábavných hostí. Na obrazovky sa vracia relácia Milujem Slovensko s moderátorom Martinom Nikodýmom, Adelou Vinczeovou a Danom Danglom.

Štrnástu sériu odpálime silvestrovským špeciálom, v ktorom budú súťažiť Vera Wisterová, Karin Haydu, Martina Zábranská, Michael Szatmary, Štefan Martinovič a Lacko Cmorej.

Relácia Milujem Slovensko sa vracia v novom šate. Pripravené je nové moderné štúdio. Ste zvedaví? Sledujte súťažno-zábavnú šou v nedeľu večer o 21:20.

Milujem Slovensko-19.jpg

Neskoro večer

Hodinu pred odpočítaním posledných tohtoročných sekúnd odvysielame silvestrovskú epizódu talkshow Neskoro večer.

Moderátor Peter Marcin privíta hudobných hostí ako je hitmaker Michal David, muzikálový spevák Pavol Plevčík, raper Kali, spevák Peter Cmorík a známa hudobná kapela Kollárovci a Back2Back.

Vypočujte si rozhovory, ktoré vás zaručene pobavia. Silvestrovské Neskoro večer bude nabité humorom, hudbou aj tancom. Nočné talkshow začína o 22:55 na Jednotke.

neskoro_vecer-02.jpg

Nový rok uvítame koncertom Zuzany Smatanovej, ktorý odvysielame po polnoci na Jednotke. Dobre sa nalaďte a vychutnajte si príjemný hudobný zážitok.

Prajeme veselú silvestrovskú zábavu pri sledovaní programu na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia