Úvod Novinky Tipy z programu
Andrej Bičan o vážnych zdravotných problémoch. Prestal kvôli nim piť
Andrej Bičan o vážnych zdravotných problémoch. Prestal kvôli nim piť

Andrej Bičan o vážnych zdravotných problémoch. Prestal kvôli nim piť

Teraz všetkých varuje a odporúča im ísť na vyšetrenie, čo najskôr.

Andrej Bičan bol spolu s moderátorom Radom Kuricom a moderátorkami Mariannou Ďurianovou a Andreou Chabroňovou hosťami v Záhadách tela. Prišli sa niečo viac dozvedieť o ľudskom tele, a zároveň porozprávali čo-to o svojich záhadách. A nebolo to vždy úplne vtipné.

Andrej Bičan totiž porozprával o zdravotných komplikáciách, ktorej ho doviedli k absolútnej abstinencii. „My sme sa s Radkom rozprávali, že obaja sme prestali s alkoholom. Rado z psychologického dôvodu. Prišli zdravotné zmeny v tele. Minulý rok vo februári som podstúpil kolonoskopiu, ak môžete choďte,“ nabádal hneď ľudí.

Túto časť si môžete pozrieť aj v našom archíve.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

„Ak to neurobíte včas, prichádzajú komplikácie, ktoré som ja mal. Keby som to vyšetrenie urobil rok dopredu, nenastalo by to. V hrubom čreve sa našiel nález, mal tri centimetre a počas týždňa, kým čakáte, či je to onkologické alebo nie je, či idete do truhly alebo nejdete sľúbite, pane bože, ja prestanem piť,“ povedal.

Našťastie to onkologické nebolo, no ako dodal aj Rado Kuric, množstvo takýchto problémoch prichádza práve kvôli alkoholu.

Reláciu Záhady tela sledujte v sobotu o 20.30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia