Úvod Novinky Tipy z programu
Večera s celebritou? Andrejka a Ivetka by si ju vychutnali v spoločnosti týchto mužov
Večera s celebritou? Andrejka a Ivetka by si ju vychutnali v spoločnosti týchto mužov

Večera s celebritou? Andrejka a Ivetka by si ju vychutnali v spoločnosti týchto mužov

 S akou celebritou by ste si dali dobrú večeru?

Túto otázku sme sa opýtali moderátoriek Andrey Chabroňovej a Ivety Malachovskej. Obe majú vlastnú predstavu o svojom vysnívanom spoločníkovi, ale v niečom sa predsa len zhodli. Každá si vybrala toho svojho Michaela.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Sympatická Andrejka si vybrala bez zaváhania. „Kto by to bol? George Michael, jednoznačne. To by bolo to prvé a ideálne,“ hovorí známa moderátorka. A čo by na takej letnej večeri spolu robili? „Večerali by sme. Pochopiteľne, keďže by sme išli na večeru,“ nenechala sa zmiasť Andrejka s úsmevom.

Ivetka to až tak jednoznačne nevidí. Letný večer si vie predstaviť v spoločnosti viacerých celebrít, ktoré obdivuje. „Ja som fanúšik športu, takže by som začala možno Michaelom Jordanom, ktorého som dávnejšie videla v deväťdesiatom siedmom naživo v Paríži,“ spomína jeden zo svojich jedinečných zážitkov.

Vybrať by si vedela aj spomedzi svetových hercov a herečiek. „Možno s Robertom De Nirom alebo z tej mladšej generácie Markom Wahlbergom, Mattom Damonom, to by bolo super,“ vymenovala mená obľúbených hereckých celebrít.

Na slovenskú gurmánsku klasiku by sa však nespoliehala, ale radšej by siahla po niečom menej kalorickom. „Určite by som im nenúkala bryndzové halušky. Asi by to bolo pre nich ťažké jedlo, išla by som do niečoho ľahšieho,“ premýšľa Iveta Malachovská.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia