Úvod Novinky Tipy z programu
Slovenská televízia a rozhlas žijú paralympiádou: Sledujte živé prenosy a špeciálne programy
Slovenská televízia a rozhlas žijú paralympiádou: Sledujte živé prenosy a špeciálne programy

Slovenská televízia a rozhlas žijú paralympiádou: Sledujte živé prenosy a špeciálne programy

Paríž sa opäť stáva centrom športu.

Po skončení letnej olympiády prichádzajú na rad paralympijské hry. Slovenská televízia a rozhlas pripravila pre divákov a poslucháčov bohaté vysielanie. Od 28. augusta do 8. septembra budú môcť diváci sledovať napínavé paralympijské súťaže na televíznom okruhu :Šport, a poslucháči budú mať príležitosť počuť aktuálne správy a rozhovory na vlnách Rádia Slovensko.

Metelka_draha_paralympiada_Roman Benick´, Slovenský Paralympijský Výbor.JPG

Po náročnom, ale divácky veľmi úspešnom vysielaní letnej olympiády sa tešíme aj na paralympiádu, v ktorej má Slovensko šancu zlepšiť svoju medailovú bilanciu z Paríža. Divákom ponúkneme počas paralympijského súťaženia rekordné množstvo priamych prenosov a živého vysielania,“ hovorí Pavol Gašpar, poverený vedením Sekcie športu.

Na :Športe sa diváci môžu tešiť na priame prenosy z rôznych disciplín, vrátane paracyklistiky, parastolného tenisu, športovej parastreľby, lukostreľby a atletiky. Vysielanie bude obohatené o špeciálne štúdiá zamerané na slovenskú reprezentáciu, ktoré vznikli v spolupráci so Slovenským paralympijským výborom.

„Na :Športe budeme sledovať paralympijské súťaže denne počas celého trvania podujatia od otváracieho ceremoniálu 28. augusta až do 8. septembra, kedy divákom o 20.30 h ponúkneme naživo záverečný ceremoniál. Našou prioritou sú najmä súťaže so slovenským zastúpením, v ktorých máme šance na medailové umiestnenie,“ približuje Pavol Gašpar.

Predseda Slovenského paralympijského výboru Ján Riapoš ocenil, že Slovenská televízia a rozhlas venujú paralympijským hrám takú veľkú pozornosť. Chcem oceniť a poďakovať, že nové poverené vedenie Slovenskej televízie a rozhlasu sa rozhodlo aj pre projekt paralympijských hier a k účasti slovenských paralympionikov na týchto hrách urobiť čo najviac pre priblíženie diania divákom a poslucháčom,“ uviedol.

Paralympijské hry budú rezonovať aj vo vysielaní Rádia Slovensko, ktoré sa zapojí do vysielania priamo z Paríža. Redaktorka Svetlana Barátová bude poslucháčov pravidelne informovať o aktuálnych výkonoch a úspechoch slovenských paralympionikov. Môžete sa tešiť na exkluzívne rozhovory a tematické reportáže, ktoré budú súčasťou večerného Športžurnálu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia