Úvod Novinky Tipy z programu

Ako obliekať deti štýlovo a nevyhodiť za to príliš veľa peňazí? Skúste to takto

Ak máte doma deti, určite poznáte, aké náročné je udržať ich šatník v plnej paráde.

Ako obliekať deti štýlovo a nevyhodiť za to príliš veľa peňazí? Skúste to takto

Čím sú väčšie, tým viac peňazí ide na ich potreby, a to nehovoríme len o jedle. Nakupovanie oblečenia sa môže zdať ako nikdy nekončiaci kolobeh výdavkov. Deti rastú z mesiaca na mesiac, čo je často neudržateľné. Mnohí rodičia si kladú otázku, či je ťažšie deti živiť alebo šatiť. Na jedle sa šetriť dá len ťažko, preto treba hľadať iné spôsoby, ako ušetriť.

bábätko

O lacnom obliekaní detí sme sa dozvedeli v Dobrej správe na Rádio Slovensko.

Skúsené mamičky už dávno pochopili, že nakupovať každému dieťaťu kompletnú novú výbavu je zbytočné. Oveľa praktickejšou možnosťou je využiť bazáre, posúvať veci medzi kamarátmi alebo vyskúšať niečo nové – prenájom detského oblečenia.

Mladá česká grafička prišla s inovatívnym nápadom, ako obliecť deti štýlovo za málo peňazí. Namiesto kupovania drahých značkových kúskov, z ktorých deti o chvíľu vyrastú, ich rodičia jednoducho prenajmú.

Po niekoľkých týždňoch či mesiacoch oblečenie vrátia a vymenia za nové. Tento koncept je nielen o úspore, ale aj o ekologickom prístupe k životnému prostrediu – oblečenie je vyrábané udržateľným spôsobom. Takto môžu rodičia obliecť svoje deti štýlovo, bez toho, aby sa ich peňaženky zbytočne vyčerpávali.

25 50 75 90