Úvod Novinky Tipy z programu

Toto sa im naozaj podarilo. V Dámskom klube podľahli internetovému trendu

Naše moderátorky skrátka idú s dobou.

Toto sa im naozaj podarilo. V Dámskom klube podľahli internetovému trendu

Moderátorky Dámskeho klubu Iveta Malachovská a Andrea Chabroňová sú nielen skvelé moderátorky a krásne dámy, ale aj moderné. Idú s dobou, poznajú najnovšie trendy a to nehovoríme vôbec o móde.

Tentoraz si skúsili instagramový trend, ktorému už podľahli milióny ľudí. Je jednoduchý, úplne obyčajný, ale dosť zábavný. Pointou je ukázať priestor, v ktorom väčšinou pracujete, trávite čas, alebo napríklad ako u nás, nakrúcate. Priestory by mali byť zaujímavé a niečím iné.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Preto môžete vidieť tento trend väčšinou v televíziách, štúdiách, nemocniciach a iných miestach, kde sa bežný človek len tak nedostane.

Témy Dámskeho klubu

Takto vás pustili naše dámy do zákulisia Dámskeho klubu a tiež do zákutí STVR. Ukázali napríklad režiséra, priestor, kde sa líčia alebo pripravujú na vysielanie. Aj témy tohto týždňa budú totiž zaujímavé a dobré.

V utorok 24. septembra privítame Helenku Vondráčkovú, ktorá porozpráva o svojich srdcovkách, v stredu nám gynekologička povie o najčastejších problémoch žien nad 50 rokov, vo štvrtok sa opýtame psychologičky, ako starnúť s gráciou a v piatok sa dozviete, ako prispieva arteterapia k rozvoju reči.

Sledujte Dámsky klub každý pracovný deň o 12.25 na Jednotke.

25 50 75 90