Úvod Novinky Tipy z programu

Emília Vášáryová si zaspomínala na svoje začiatky: Boli to šialené nervy

Na herečku sa môžete tešiť už čoskoro v novej relácii Sieni slávy.

Emília Vášáryová si zaspomínala na svoje začiatky: Boli to šialené nervy

Emília Vášáryová je jednou z našich najlepších herečiek. Na slovenskej hereckej scéne je už viac ako 60 rokov. Poznáme ju z mnohých filmov či divadelných predstavení, v ktorých si zahrala aj ako členka činohry Slovenského národného divadla.

Aké boli jej herecké začiatky a na ktoré momenty si dodnes spomína? Aj na to sa jej opýtal moderátor novej relácie Sieň slávy Vladimír Kobielsky. „Keď sme začínali, tak sa vysielalo naživo a to boli strašné nervy. Keď niekto meškal, alebo niekomu prišlo zle, tak sa muselo improvizovať, nemohlo sa prestať,“ podelila sa o svoje dávne spomienky herečka.

Herečka moderátorovi prezradila, že najhorší bol v tom čase dabing. Aj ten sa totiž robil naživo a chyby sa neodpúšťali. „Viete si to predstaviť? Týždeň sme sa dívali na ten film, hovorili sme si tie slovenské slová a potom sme šli naživo. Takže tam, keď sa niečo stalo, mali sme čo robiť, aby sme sa nezačali smiať,“ priblížila herečka.

Na ktorý zážitok si dodnes pamätá? To sa dozviete vo videu:

Herečku uvidíte už čoskoro v novej relácii Sieň slávy, ktorá štartuje vo štvrtok 10. októbra o 20.30 hod. na Jednotke. Moderátorom nového programu plného emócií, zábavy a hudby bude obľúbený herec Vladimír Kobielsky, ktorý v každej epizóde privíta jednu významnú osobnosť slovenského spoločenského života.

Fotky z novej relácie Sieň slávy si pozrite v našej galérii.

25 50 75 90