Úvod Novinky Tipy z programu

Jasné slová Janky Kovalčíkovej: Toto by mal mať každý Slovák

Obľúbená herečka to povedala otvorene a bez okolkov.

Jasné slová Janky Kovalčíkovej: Toto by mal mať každý Slovák

Janka Kovalčíková patrí medzi obľúbené a úspešné slovenské herečky. Tentoraz ste ju mohli vidieť aj v súťaži Čo ja viem, kde si zasúťažila spoločne s Aničkou Jakab Rakovskou a Ivetou Malachovskou. Ešte predtým, ako si dámy sadli do horúcich kresiel, položili sme im zopár otázok.

Zaujímalo nás, čo by mal podľa Janky Kovalčíkovej vedieť každý Slovák. Herečka má na túto otázku jasnú odpoveď. „Mal by vedieť, kde má svoje srdce. Aby ho mal na správnom mieste a aby ho dokázal viac používať,“ odpovedala Janka.

V krátkom rozhovore samozrejme nechýbali ani vtipné momenty. Jeden nastal v momente, keď nám Janka odpovedala na otázku, kto by ju hral vo filme o jej živote. „Ten film by sa volal Chaotický život Janky Kovalčíkovej a hralo by ma šesť mužov,“ prekvapila nás svojou odpoveďou herečka.

Akú najlepšiu životnú radu Janka dostala a vybrala by si radšej herectvo alebo tanec? Pozrite si celé video a zistite viac:

Sledujte jedenástu sériu vedomostnej súťaže Čo ja viem každý piatok o 20:30 na Jednotke a nezabúdajte sa zapájať prostredníctvom našej aplikácie pre smartfóny a tablety. 25 50 75 90