Úvod Novinky Osobnosti

Počuli ste už Jakuba Jablonského spievať? Toto vás chytí za srdce

Herec bol súčasťou krásneho programu Sieň slávy, kde vzdávame hold slovenským osobnostiam.

Počuli ste už Jakuba Jablonského spievať? Toto vás chytí za srdce

Jakub Jablonský je v poslednom období vychytený herec, ktorý ukazuje, že je šikovný v mnohých smeroch. Bol hosťom v prvej časti našej novej šou Sieň slávy, do ktorej sme uviedli herečku Emíliu Vášáryovú.

Jakuba si pozvala ako jedného zo svojich hostí. „Hrala v toľkých veciach, ale asi tie nezabudnuteľné sú samozrejme Medená veža a Pelíšky. Ja ju beriem ako našu matku a matku mnohých hereckých generácií na Slovensku. Cez jej ruky prešla väčšina významných osobností,“ povedal o nej Jakub.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Priznal, že ju berie ako jedného z najlepších ľudí, akých pozná a nešetril chválou. „Mnohých usmernila iným smerom, ktorým by mohli ísť, lebo je veľmi empatická, veľmi vnímavá a má veľmi silnú intuíciu na to, či človek na to má alebo nie. A ak nemá, tak ho nikdy nezavrhne, ale ukáže mu cestu, kadiaľ by mohol životom kráčať,“ dodal.

Jakub mal pre ňu aj krásne prekvapenie a zaspieval jej pieseň od Richarda Müllera, Milovanie v daždi. Vedeli ste, že Jakub je aj nadaný spevák? Svojou verziou mnohých chytil za srdce. Bolo to krásne, čo poviete?

Prvú časť Siene slávy sledujte v našom archíve alebo v nedeľnej repríze o 17:00 na Jednotke. Na ďalšiu sa môžete tešiť vo štvrtok o 20.30 na Jednotke. Do Siene slávy uvedieme herca Emila Horvátha.

25 50 75 90