Úvod Novinky Tipy z programu

Módne trendy z Dámskeho klubu. Zimnej sezóne bude kraľovať táto farba

Máte ju vo svojom šatníku?

Módne trendy z Dámskeho klubu. Zimnej sezóne bude kraľovať táto farba

V Dámskom klube sme sa pozreli na trendy nachádzajúcej zimy. Ako nám prezradil náš hosť Erik Šimčisko, zimným mesiacom bude kraľovať modrá farba.

„Je to farba, ktorá sa hodí tmavovláskam aj blondínam, lebo je dostatočne výrazná. Skvelá je na jeseň a zimu, kedy nie sme opálení. Táto farba dokáže človeka rozžiariť,“ vysvetlil.

Horúcim trendom, ktorý vás doslova zahreje, je aj vrstvenie. Vďaka vrstveniu viacerých kúskov si aj v chladnejších dňoch môžete dovoliť ľahkú sukňu či blúzku, ktorú ste nosili celé leto.

Stačí, ak tieto kúsky skombinujete s teplejšími vrstvami, čím vytvoríte štýlový a zároveň dostatočne hrejivý outfit.

„Je to o tom vrstvení, ako cibuľa. Ale pokojne môžete nevrstviť aj obľúbené kúsky z leta,“ priblížil Erik Šimčisko a dodal, že počas jesenných a zimných mesiacov by vo vašich šatníkoch nemali chýbať predovšetkým úpletové materiály, ktoré vás dokážu zahriať, napríklad úpletové šaty.

Viac tipov na štýlovú jesennú módu aj s názornými ukážkami si môžete pozrieť v odvysielanej časti Dámskeho klubu. Reláciu môžete sledovať každý pracovný deň od 12:25 hod. na Jednotke alebo v našom online archíve.

25 50 75 90