Úvod Novinky Tipy z programu

Zimnej móde bude kraľovať tento trend. Inšpirujte sa Dámskym klubom

Móda, ktorá je nielen štýlová, ale dokáže nás aj zahriať? Odpoveďou je vrstvenie.

Zimnej móde bude kraľovať tento trend. Inšpirujte sa Dámskym klubom

S príchodom stále chladnejších dní máme tendenciu baliť sa do teplejších vecí, ktoré by sme najradšej poriadne navrstvili. Máte to tak ráno aj vy? Skvelá správa, vrstvenie je totiž hitom, ktorý do našich šatníkov prichádza aj túto sezónu. „Je to o tom vrstvení, ako cibuľa. Ale pokojne môžete nevrstviť aj obľúbené kúsky z leta,“ priblížil Erik Šimčisko.

Vďaka vrstveniu viacerých kúskov si aj v chladnejších dňoch môžete dovoliť ľahkú sukňu či blúzku, ktorú ste nosili celé leto. Stačí, ak tieto kúsky skombinujete s teplejšími vrstvami, čím vytvoríte štýlový a zároveň dostatočne hrejivý outfit. „Dôležité je, aby tie kúsky boli priedušné, takže keď sa oteplí, nebude vám v tom príliš teplo,“ dodal Erik Šimčisko.

Žena v sukni a v saku, jesenná móda

Aj pri vrstvení si môžete dovoliť monochromatický outfit zložený z kúskov jednej farby. „Ak sa rozhodnete ísť touto cestou, dôležité je, aby mali tie kúsky rôznu štruktúru a gramáž, vďaka čomu aj monochromatický outfit bude mať nejakú hĺbku,“ radí odborník, podľa ktorého je podstatné vedieť sa vyhrať s detailmi.

Počas jesenných a zimných mesiacov by vo vašich šatníkoch nemali chýbať predovšetkým úpletové materiály, ktoré vás dokážu zahriať, napríklad úpletové šaty. „Veľmi sa mi páči, keď ženy na jeseň a v zime siahajú po vysokých čižmách nad kolená, ktoré sa dajú skombinovať napríklad s podkolienkami a kratšími šatami,“ popísal Erik Šimčisko.

Viac tipov na štýlovú jesennú módu aj s názornými ukážkami si môžete pozrieť v odvysielanej časti Dámskeho klubu. Reláciu môžete sledovať každý pracovný deň od 12:25 hod. na Jednotke alebo v našom online archíve

25 50 75 90