Úvod Novinky Tour de France
V utorok sa tešil Primož Roglič, Sagan zvládol tranzitnú etapu
V utorok sa tešil Primož Roglič, Sagan zvládol tranzitnú etapu

V utorok sa tešil Primož Roglič, Sagan zvládol tranzitnú etapu

Pre slovenského cyklistu Petra Sagana bola 4. etapa Tour de France tranzitná.

Slovenský Tourminátor potreboval v utorok na Tour de France len prísť do cieľa v časovom limite, čo sa mu podarilo s výdatnou rezervou. Navyše získal body na šprintérskej prémii a udržal si tak zelený dres pre lídra bodovacej súťaže.

Po prvej päťdesiatke kilometrov bola na programe rýchlostná prémia a v nej bol Peter Sagan v balíku, ktorý sa odtrhol od pelotónu a získal tak 4 body, vďaka ktorým si udržal prvenstvo v boji o zelený dres.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Triumf na 160,5 kilometrovej trase zo Sisteron do lyžiarskeho strediska Orciéres-Merlette si slovinský cyklista Primož Roglič z tímu Jumbo-Visma vybojoval v závere, keď prešpurtoval krajana Tadeja Pogačara zo SAE Team Emirates. Tretí bol domáci Guillaume Martin z Cofidisu.

banner na Tour de France 2020

V stredu čaká na pelotón Tour de France rovinatá 5. etapa s dojazdom s miernym stúpaním a mala by vyhovovať práve Saganovi. Priamy prenos vysielame od 14.35 h.

4. etapa: 1. Primož Roglič (Slovin./Jumbo-Visma) 4:07:47 h, 2. Tadej Pogačar (Slovin./SAE Team Emirates), 3. Guillaume Martin (Fr./Cofidis), 4. Nairo Quintana (Kol./Team Arkea-Samsic), 5. Julian Alaphilippe (Fr./Deceuninck-Quick-Step)... 125. Peter SAGAN (SR/Bora-hansgrohe) +16:09 min

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia