Úvod Novinky Zaujímavosti
Chvíle hanby: Toto vyviedli deti našich diváčok
Chvíle hanby: Toto vyviedli deti našich diváčok

Chvíle hanby: Toto vyviedli deti našich diváčok

Prednedávnom ste sa nám opäť pochváli do komentárov na facebooku Dámskeho klubu s vašimi neuveriteľnými zážitkami. Tentoraz sme si mohli prečítať viac ako 290 príspevkov o tom, akú neplechu či trapas vám pripravili vaše ratolesti. Niektoré príhody sú ako vystrihnuté z filmu!

Moja malá sestra, keď mala 4 roky sa ma pýta: „Môžem mať mačku vnútri?". Moja odpoveď bola nie, pretože som alergická. Ona prekvapene nato: „Prečo? Veď ty môžeš spať aj vonku." (Gabriela)

Keď som bola malá, radi sme chodili na koláče do cukrárne. Veľmi mi chutil koláč- čokoládový špic. Hneď od dverí som zakričala: „Maminka, ja chcem ten, v ktorom je skrytá pálenka!" Mamina sa od hanby skoro prepadla. (Martina)

Moja malinká je taká lezkyňa. V jednom kuse sa na mňa a priateľa liepa... asi ako väčšina detí. Teraz v lete veľmi rada nosím voľné sukne a čipkovanú spodnú bielizeň. Išli sme po pešej zóne, kde som zrazu zbadala kamarátku... Rozprávali sme sa a Natálke napadlo, že sa na mňa ide vyštverať. Tak sa zakvačila za moju sukňu a zrazu puk a už bola dole. Všade ľudia a ja som tam stala s holým zadkom v čipkovaných tangách. Chcela som sa rýchlo obliecť, ale rozpáral sa mi švík v páse. Takže jednou rukou som držala sukňu, druhou dieťa za ruku a pratala som sa domov, bol to riadny trapas. (Monika)

chris-benson-IV17FOQnwcE-unsplash.jpg

Najväčšie huncútstvo mojej ročnej dcérky, ktoré sa jej zatiaľ podarilo je, že som ju nechala cca na 2 minútky samú v kuchyni (však sa pekne hrala s hračkami na zemi ), lebo zvonila poštárka pri dverách. Keď som sa vracala, zrazu štvornožkujúc sa ku mne blížila dcérka, celá od jahodového džemu. Zľakla som sa, vykríkla, v prvom momente som si myslela, že je celá od krvi. Nechcite vedieť, čo za spúšť bola v špajzi. (Ivana)

Syn Felix má 3 roky. Na toaletách v obchodnom centre pozdravil prichádzajúcu pani (mala cca 50 rokov): „Dobrý deň, stará bábika!“ Teta len pleskla dvermi a ja som sa išla prepadnúť od hanby. (Alžbeta)

Môj najstarší syn keď mal asi 4 roky. Naša babka listovala reklamné letáky a keď bola na stránke s náradím, malý jej leták pohotovo vytrhol so slovami: „Babi, toto nie je pre teba, to je pre tatíka.“ Leták jej poobracal, našiel stranu, kde ponúkali pomníky. „Babi toto je strana pre teba, lebo čas sa kráti.“ (Zuzana)

adrian-cogua-dTXL_v_nmpc-unsplash.jpg

Môj vtedy 5-ročný syn bol s tatinkom v múzeu a celý natešený a nadšený mi volal do práce: „Mamiiii, mamííí, tam je mamut, ktorý je tak starý ako ty.“ Verím, že chcel povedať, že toho mamuta vykopali v tom istom roku, keď som sa narodila. (Soňa)

Zo školy a škôlky sme niekedy chodili MHD domov. Mladší si v autobuse prdol, zvuk ani nijak moc nebolo počuť, ale cítiť to bolo. Ja som sa tichým hlasom oboch opýtala: „To ktorý z vás si tak prdol?” A mládenec sa zdvihol a na celé ústa: „To si prdla maminka!” (Andrea)

No bolo to práve v drogérii. Moja malá na plné hrdlo v predajní zakričala:„ Mamiiiiii našla som pre teba plienky, ktoré potrebuješ na svoje dni.“ Už to nechcem zažiť, veľa zákazníkov sa začalo smiať a ja som bola červená ako paprika.

Veríme, že vás tieto milé detské huncútstva pobavili a už teraz sa môžete tešiť aj na pokračovanie!

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia